STILL a lansat noul RX20

STILL a lansat, recent, o nouă generație a gamei sale best-seller de stivuitoare electrice RX 20. STILL RX 20 oferă mai mult din tot: mai mult randament, mai multă dinamică și mai multă disponibilitate. Astfel, noua generație reprezintă cel mai bun RX 20 dezvoltat până acum.

Noua generație RX20 se remarcă prin:

– cea mai ridicată capacitate de transbordare din clasa sa;

– rază mare de bracare și manevrabilitate precisă;

– autonomie maximă per încărcare a bateriei;

– vizibilitate perimetrală optimă, pentru siguranță maximă de lucru;

– cabină spațioasă, cu unitate de comandă inteligentă etc.

„Cu noul stivuitor electric cu furcă RX 20, stabilim un nou punct de referință pe piață și demonstrăm modul în care interacțiunea perfectă a tuturor proprietăților relevante ale echipamentelor permite un nivel optim de manipulare și o disponibilitate ridicată. În acest fel, oferim clienților noștri eficiența necesară pentru provocările de mâine, începând chiar de astăzi”, a declarat Thomas A. Fischer, CSO Marketing și Service la STILL GmbH, cu ocazia lansării noii generații.

Ce spun clienții?

„Angajații sunt foarte mulțumiți de noul utilaj. Autovehiculul este utilizat în 3 schimburi iar angajații aproape că se luptă pentru a-l conduce” – Uwe Schumacher, Director logistică, Polytec Group.

„Caracteristicile de rulare ale autovehiculului sunt foarte bune. Este dinamic, agil la pornire și prezintă o cale de frânare foarte scurtă, fiind foarte confortabil la condus” – Marco Morgado, angajat depozit, Schenker Deutschland AG.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.