Străbate România cu Trenul – campanie cu premii

  CFR Călători desfăşoară  până la data de 30 septembrie campania Străbate România cu trenul – prin care va promova împreună cu pasagerii #RomâniaPitoreascăDeLaFereastraTrenului.

  Iată precizările CFR Călători în comunicatul remis redacției:

  “TRENUL este mai mult dacât o modalitate de călătorie, el aduce oamenii laolaltă și poartă poveștile lor de viață de la un capăt la altul al țării.

  Totodată, călătoria cu trenul poate fi un prilej de evadare din cotidian, de lectură sau de a surprinde într-o fotografie, de la fereastra trenului, momente speciale, un apus, un răsărit sau un peisaj.

  Aşteptăm să trimiteţi la adresa campanie.cfrcalatori@gmail.com cea mai frumoasă poveste (eseu) / cea mai frumoasă fotografie / cel mai frumos material video despre călătoria dumneavoastră cu trenul și puteţi fi câștigătorul premiului lunar sau al marelui premiu”.

  Premiul lunar constă într-un set de călătorie format din: 1 rucsac, 1 umbrelă, 1 adaptor / încărcător telefon backup, 1 agendă, 1 pix, toate personalizate CFR Călători.

  Marele premiu este un Card TrenPlus, în baza căruia pot fi cumpărate bilete cu reducere de 25% pe orice rută/ tren, timp de un an.

  Regulamentul campaniei și detalii suplimentare, la www.cfrcalatori.ro/925.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.