Strategia ROADPOL 2023-2025, proiect finalizat

Pregătirea Strategiei ROADPOL 2023-2025 a fost finalizată. La documentul s-a lucrat, încă de la începutul anului, și a fost realizat integral de un grup de lucru ROAPDOL din Sofia, Bulgaria, la începutul lunii iulie.

sursă foto: ROADPOL

Autorii strategiei îi includ pe membrii Comitetului Executiv ROAPDOL, Elvira Zsinkai, de la Poliția Ungariei, și Federica Deledda, de la Poliția Italiei, precum și pe membrii Consiliului ROADPOL, Ioannis Mavrohannas, de la Poliția Cipru, Hannu Kautto și Pasi Rissanen, de la Poliția finlandeză, Leandro Fuentes, de la Guardia Civil din Spania și Damyan Vladinov, de la Polițiea Bulgariei.

În noul proiect de strategie, munca de prevenire a criminalității pe drumuri și importanța comunicării în vederea realizării eficienței sunt subliniate mai mult decât în ​​versiunea anterioară (2020-2022). „Sunt pe deplin mulțumit de munca depusă. Cooperarea internațională și siguranța traficului la nivel european și munca de făcut sunt teme importante”, spune Pasi Rissanen, care a fost promovat, în ultimul timp, la conducerea Siguranței rutiere și controlului traficului la Consiliul Național de Poliție finlandez.

Strategia, aflată acum în faza de proiect, va fi transmisă, pentru comentari, țărilor membre ale Consiliului ROADPOLi, după care va fi prezentată Consiliului ROADPOL, pentru aprobare, la următoarea reuniune de la Madrid, din septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.