Summit de investiții feroviare

Cea de-a XIII-a editie a evenimentului Zilele Feroviare – Summit-ul de Investitii Feroviare – va reuni, timp de 2 zile, intr-un eveniment ce integreaza o expozitie specializata, o conferinta internationala, precum si numeroase sesiuni de networking, reprezentanti ai industriei feroviare si ai serviciilor suport – companii, specialisti si autoritati.

Evenimentul este organizat de Club Feroviar cu sprijinul Asociatiei Industriei Feroviare din Romania si va avea loc in zilele de 16 si 17 octombrie, la Bucuresti (Hotel Radisson Blu).

Obiectivul principal este analiza completa a pietei feroviare interne si internationale, in cadrul unui dialog intens intre strategii si expertii sectorului feroviar, ai operatorilor de transport feroviar de calatori si de marfa, ai organizatiilor internationale de profil si cei ai industriei feroviare.

Structurat pe doua zile, summit-ul va aduce in atentia participantilor urmatoarele teme principale:

  • Finantarea UE in Europa Centrala si de Est, intre prezent si viitor
  • Dezvoltarea unui sistem feroviar complet interoperabil in UE
  • Factorii cheie care modeleaza piata feroviara
  • Coridoarele feroviare transcontinentale – solutie pentru distributia internationala a marfurilor
  • Politicile incurajeaza dezvoltarea oraselor inteligente
  • Orase mai “verzi” odata cu dezvoltarea sistemului de transport feroviar urban

Expozitia din cadrul Summit-ului de Investitii Club Feroviar va oferi companiilor sansa de a-si prezenta cele mai recente proiecte si inovatii in fata unui public specializat compus din sute de lideri si jucatori cheie care activeaza pe piata feroviara internationala.

Expozitia de Tehnica si Echipamente este deschisa tuturor companiilor, importatorilor, distribuitorilor si producatorilor din domeniul feroviar si conex, atat din Romania, cat si din alte tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.