Suplimentări de Paști la trenuri. Programul agențiilor

bilet-trenSuplimentări cu peste 8.000 de locuri față de zilele obișnuite vor fi operate de CFR Călători la trenurile către cele mai solicitate destinații – Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara etc. – în minivacanța de Paști.

“Capacitatea de transport a CFR Călători va fi adaptată la evoluția și dinamica traficului de pasageri” iar “pentru a evita situațiile neplăcute  generate de afluența mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenților, recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul”, se arată în comunicatul remis redacției.

Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație:

Studenților li se recomandă să acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor Gări.

Programul agenţiilor de voiaj CFR: În a doua zi de Paşti, 17 aprilie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor: Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti și Iulius Mall din Iași.

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcălători.ro, la telefon 021/9521 sau la personalul feroviar  din stații.     

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.