Surprize pe e-licitatie.ro: Masinile deputatilor, asigurate cu 301.000 lei

Societatea Allianz-Tiriac va asigura parcul auto al Camerei Deputatilor pentru raspunderea civila auto (RCA), in perioada 1 aprilie 2010 – 31 martie 2011, contra sumei de 301.000 lei, fara TVA.

Polita in valoare de 301.000 lei acopera toate cele 500 autovehicule si doua remorci din dotarea Camerei Deputatilor si doua autoturisme din dotarea Institutului Roman pentru Drepturile Omului. Potrivit anuntului de atribuire nr. 81702/13.04.2010 catre autoritatea contractanta, publicat pe www.e-licitatie.ro, alaturi de Allianz-Tiriac, la licitatie au depus oferte si alti trei asiguratori, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut. Potrivit datelor din 2009, societatea este cel mai mare asigurator local, cu prime subscrise de 1,286 miliarde de lei, in scadere cu 97 milioane de lei fata anul 2008.

 

Polita ASTRA pentru Aeroportul “Henri Coanda”, de 490.056,75 lei

Contra sumei de 490.056,75 lei, SC Asigurare – Reasigurare ASTRA SA va acorda Aeroportului International “Henri Coanda” servicii de asigurare pentru raspundere civila aeroportuara fata de terti. La licitatie au fost depuse doua oferte, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut. In anuntul publicat pe site-ul e-licitatie.ro, autoritatea contractanta precizeaza urmatoarele: “Potrivit art. 9 alin. (1) din HG nr. 1208/2009 privind infiintarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti – S.A. prin fuziunea Companiei Nationale Aeroportul International Henri Coanda – Bucuresti – S.A. cu Societatea Nationala Aeroportul International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu – S.A., CNAB a preluat toate drepturile si obligatiile Companiei Nationale Aeroportul International Henri Coanda – Bucuresti – S.A. si ale Societatii Nationale Aeroportul International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu – S.A., care s-au dizolvat”.

 

Salubrizarea statiilor CFR Timisoara, contra 174.121 lei

Potrivit anuntului de atribuire nr. 81783/13.04.2010 publicat pe e-licitatie.ro, firma ROGERA Srl, din localitatea Chisoda, judetul Timis, va salubriza statiile unitatilor si subunitatilor CF de pe raza Sucursalei Regionale CF Timisoara, contra sumei de 174.121 lei. Justificarea Companiei Nationale de Cai Ferate CFR – SA pentru alegerea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare este “situatia de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta, in conformitate cu conditiile stricte stabilite in directive”. Atribuirea contractului a fost facuta pe 22 ianuarie a.c., desi anuntul de atribuire a fost publicat abia luni, pe 12 aprilie. Numarul de oferte primite: 1.

 

Firma Cosmin Company Srl a castigat 102.620,8 lei fara licitatie

SNTFC CFR Calatori S.A. pune la bataie pentru servicii de exploatare, supraveghere si intretinere a instalatiilor de apa si canalizare, a masinilor si utilajelor din cadrul subunitatilor RTFC Iasi, suma de 102.620,8 lei, fara TVA, potrivit anuntului de atribuire (utilitati) nr. 81753 expediat pe 12.04.2010. Castigatorul contractului este firma Cosmin Company Srl, din Iasi, care insa nu l-a obtinut prin licitatie, ci prin binecunoscuta procedura “de urgenta”, ca in cazul salubrizarii statiilor CF din Regionala Timisoara. Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a lor: 27 de servicii in urmatoarele locuri principale: Revizia vagoane Suceava, Post Revizie vagoane Bacau, Depoul CF Iasi, Depoul CF Suceava, SELC Bacau, PAE Barlad, SELC Campulung Est. Criteriu de atribuire: pretul cel mai scazut. Data atribuirii contractului: 8 aprilie. Numarul de oferte primite: una.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.