Târgul de Turism: Transport cu 1 euro și reduceri de 40-50% la vacanțe

targTârgul de Turism al României (TTR) vine anul acesta cu oferte speciale: tour-operatorii dau reduceri de 40-50% la vacanțe, transport cu un euro, taxe de avion gratuite, destinații noi pentru seniori etc..

Peste 250 de agenții de turism și tour-operatori din 14 țări (Austria, Bulgaria, Egipt, Croația, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria) își prezintă ofertele la Romexpo, în perioada 16 – 19 februarie.

Vizitatorii vor descoperi oferte early booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, city-breakurile în marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitația orașelor, dar și reduceri pentru destinații exotice în vogă precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Programul de vizitare este în perioada 16-18 februarie între orele 10:00 — 18:00, iar în ziua de 19 februarie, între orele 10:00 — 16:00. Prețul biletului de intrare este 10 lei.

Asociația Viti-Pomicolă “Bun-El” Silagiu Buziaș va organiza, în prima zi a Târgul de Turism al României, o prezentare a strategiei pentru anul 2017 vizând dezvoltarea și promovarea turismului viti-vinicol în perioada 2017 – 2018.

Târgul de Turism al României este organizat și găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.