Tarom, zboruri noi de la Timișoara la Cluj și Iași

Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara introduce două noi zboruri Tarom, la Iași și Cluj. Astfel, aeronavele companiei aeriene naționale vor fi o alternativă aeriană la rețeaua națională de transport rutieră și feroviară între cele trei regiuni istorice: Banatul, Transilvania și Moldova.

Cursele Tarom vor începe să opereze de la Timișoara din 25 martie cu o frecvență de 3 curse pe săptămână (spre/dinspre Cluj) și 4 curse pe săptămână (spre/dinspre Iași).

”Imediat după anunțul companiei Blue Air de a retrage aceste destinații din motive comerciale,  administrația Aeroportului Timișoara a demarat discuții cu companii aeriene printre care și conducerea companiei Tarom pentru preluarea acestor rute de la Timișoara spre și dinspre Iași și Cluj și eficientizarea acestora prin folosirea unor aeronave cu capacitate adaptată la cererea pieței. Un rol determinant în deschiderea acestei rute cu operatorul aerian Tarom îl are concetățeanul nostru, Werner Wolf, în calitate de director general Tarom, cu care în ultima perioadă am analizat diferite oportunități de zbor. Acum, după încheierea acordului comercial de operare pe aceste rute, putem anunța public orarul de zbor, valabil din 25 martie”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Compania aeriană Tarom este o companie cu tradiție de operare pe aeroportul Timișoara deoarece efectuează neîntrerupt zboruri de la Timișoara chiar de la înființarea sa, în urmă cu 64 de ani.

“În curând vom informa împreună cu reprezentanții Tarom și alte rute de zbor negociate, care sperăm că vor satisface nevoia de călătorie a concetățenilor din regiunea deservită de aeroportul Timișoara”, precizează reprezentanții aeroportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.