The One, grad de ocupare 90%

The One, care ocupă etajul 6 și ultimele etaje, 17 și 18, ale clădirii One Tower, a ajuns la un grad de ocupare de 90%, la mai puțin de șase luni de la inaugurare.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Investiția în primul concept premium de spații flexibile de birouri din București, în valoare de peste 4 milioane de euro, este finalizată în această perioadă cu o ultimă componentă: un spațiu de 600 de mp dedicat atât evenimentelor corporate cât și celor private, asigurând tot spectrul necesar de servicii și echipamente tehnice. 

Sheila Ionescu, CEO, The One: „Într-o perioadă de recalibrare a pieței de birouri, The One aduce utilizatorilor săi un concept nou, ce îmbină diverse funcțiuni și servicii precum business lounge, concierge, săli de conferințe și spații de evenimente, birouri private și zone de lucru informale sau simulator de golf, într-un spațiu cu design premium și o priveliște spectaculoasă. În contextul vremurilor tulburi pe care le-am traversat în ultimii doi ani, The One a răspuns în primul rând nevoii de flexibilitate. Companiile nu mai au calendare precise de creștere, iar nevoia de spațiu este de cele mai multe ori una imediată. Am devenit pentru mulți dintre clienții noștri, în speciali pentru multinaționale, o extindere a biroului tradițional pe care îl au. Alte companii, pe fondul programului redus de lucru de la birou au preferat să se îndrepte către soluții flexibile, care oferă servicii integrate, fără condiționarea unui contract pe termen de 3-5 ani”. 

Decizia unei investiții intr-un astfel de centru a apărut în contextul unor tranformări rapide în două domenii conexe: imobiliarele și ospitalitatea.  Două industrii total diferite s-au întâlnit și au pus bazele unei colaborări determinate de schimbarea demografică, de mobilitatea permisă de noile tehnologii și de nevoia permanentă de flexibilitate.

Acest prim centru „The One” funcționează în clădirea One Tower, parte din One Floreasca City, prima dezvoltare imobiliară sustenabilă cu funcție mixtă din România. The One propune o serie de spații multifuncționale, care pot găzdui conferințe și evenimente  pentru 100-300 de participanți, întâlniri și training-uri între 30 și 100 de persoane, spații de birouri exclusiviste, care pot fi închiriate pe termen scurt și mediu, oferind membrilor săi acces la diverse facilități premium precum concierge, sky bar sau sală de golf. 

Despre The One

O investiție de peste 4 milioane de EUR, The One este primul concept de „premium flexible office spaces” de pe piața românească, deschis în clădirea One Tower din București. Investiția aparține unui consorțiu de investitori privați, manageriat de Sheila Ionescu, profesionist cu experiența de peste 15 ani în industria imobiliară.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.