Top 5 cele mai grele echipamente de construcții de pe Tradus.com

Categoria de construcții de pe Tradus.com cântărește greu, cu un total de 48.674 de tone, de 1.668 de ori cât greutatea Coloanei Infinitului. Platforma globală online pentru vehicule comerciale rulate a analizat ofertele din categoria construcții, pentru a realiza un top al celor mai grele utilaje pe care cumpărătorii le pot găsi pe site. În top 5 regăsim doar echipamente Caterpillar, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO.

Cel mai greu echipament listat pe platformă în categoria construcții este un încărcător frontal pe roți, modelul 982M, care cântărește 355 tone. Utilajul este listat la prețul de 296.000 de euro și a fost produs în 2017. Printre caracteristici se numără fiabilitatea, durabilitatea, versatilitatea și consumul eficient de combustibil. Asemănător cu acest model este încărcătorul pe roți Caterpillar 980M din 2014 care se clasează pe locul trei, cu o greutate totală de 312 tone, listat la prețul de 150.000 de euro.

Al doilea loc este ocupat de camionul articulat Caterpillar 745, cotat la 298.000 de euro, cu o greutate de 333 tone. Echipamentul este din generația 2018 și susține operarea ușoară, cu funcții precum un sistem avansat de control automat al tracțiunii și un sistem de avertizare a răsturnării cu asistență de stabilitate.

Cumpărătorii pot găsi și excavatoare foarte grele pe Tradus.com, locurile patru și cinci fiind ocupate de utilaje din această categorie. Al patrulea echipament cel mai greu este excavatorul pe șenile Caterpillar 330F, care cântărește 305 tone, în timp ce pe locul cinci se află excavatorul pe șenile Caterpillar 321D, cu o greutate de 268 tone.

În categoria construcții, vânzătorii pot lista diferite tipuri de echipamente, cum ar fi încărcătoare, macarale, echipamente de foraj sau excavatoare. Greutatea brută medie în categoria construcții este de 23 de tone.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.