Toyota Material Handling România. Primul HUB de AUTOMATIZARE a proceselor intralogistice

Toyota Material Handling Romania a format la București o echipă de specialiști în proiecte de automatizare pentru a susține activitatea depozitelor cu echipamente fără operatori. 

Automatizarea în intralogistică este în plină expansiune, înlocuind forța umană care este greu de găsit, de certificat și de păstrat.

Gabriel Carsofschi, automation project manager: „Cu peste 250 de proiecte de automatizare livrate cu succes și peste 800 de echipamente ghidate automat care funcționează în Europa, avem o experiența vastă în gestionarea proiectelor de automatizare. Cu specialiști dedicați automatizării care vor trece prin diferitele faze ale proiectului, partenerii noștri pot fi siguri că vor primi cea mai bună soluție pentru atingerea obiectivelor”.

Depozitul viitorului fără stivuitoriști

Automatizarea optimizează fluxul de mărfuri, reducând în același timp daunele, timpul și costurile. Operatorii devin disponibili să se ocupe de sarcini mai complexe în locul celor repetitive.

Manipularea automată a paleților necesită, de asemenea, mai puțină mentenanță și energie și contribuie la productivitate și la siguranță, obținând o rentabilitate a investiției în decursul a 2 ani.

Echipamentele Toyota Autopilot sunt programate pentru a face toate sarcinile în siguranță și pentru a lucra alături de operatorii din depozit într-o simbioză perfectă.

Scannerele de siguranță încorporate și unitățile de detectare a obstacolelor previn coliziunile reacționând rapid la piedicile ce pot apărea pe traseul de lucru. Senzorii de încărcare și camerele video asigură o manipulare precisă și sigură a mărfii. 

Oferta Toyota Material Handling Romania cuprinde soluții automatizate pentru:

  • zona de depozitare
  • zona de aprovizionare
  • zona de cross-docking
  • manevrarea paleților fără sarcină
  • zona de ieșire a produselor finite

Gabriel Carsofschi, automation project manager: „Putem identifica împreună fluxurile în care automatizarea va adăuga cea mai mare valoare activității voastre, începând călătoria spre automatizare pas-cu-pas. După ce am identificat fluxurile ce pot fi automatizate, gândirea lean ne va ajuta să standardizăm procesele pentru a face automatizarea cea mai eficientă”.

Aflați mai multe despre soluțiile automatizate aici:

https://toyota-forklifts.ro/automatizari/solutii-automatizate/ 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.