Trafic deviat pentru camioane la PTF Calafat, până la sfârșitul lui iunie

Traficul rutier pentru camioane a fost deviat pe benzile destinate autoturismelor, în punctul de trecere a frontierei (PTF) Calafat-Vidin, începând din data de  26 mai și până la sfârșitul lunii iunie, din cauza lucrărilor de amenajare a platformelor de cântărire din mers a autovehiculelor, informează CNAIR.
 
 
Astfel, vor fi amplasate 4 sisteme de cântărire în mers a vehiculelor rutiere care tranzitează punctul de trecere a fronierei de stat româno – bulgare, Calafat-Vidin.
 
Lucrările se desfășoară atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din România în zona de lucru a personalului CNAIR din Agenția de Control și Încasare Calafat.
 
Până la sfârșitul lunii iunie, pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor, circulația vehiculelor de transport marfă se va desfășura deviat pe benzile paralele, destinate anterior doar circulației autoturismelor. „În aceste condiții, există posibilitatea creșterii în anumite intervale orare a timpilor de așteptare în zona de control și în cea adiacentă, în special pe sensul de ieșire din România”, precizează CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.