Tramvaiele 16 și 21 întorc din nou la terminalul “Piaţa Sf. Gheorghe”

Societatea de Transport Bucureşti (STB) – fosta RATB – informează că tramvaiele 16 şi 21 întorc din nou, începând din 21 octombrie, la terminalul din Piaţa Sf. Gheorghe.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

„Începând de duminică, 21 octombrie 2018, tramvaiele liniilor 16 şi 21 vor reveni la terminalul «Piaţa Sf. Gheorghe» şi nu vor mai întoarce la «Piaţa Sfânta Vineri», ca până acum. Astfel, liniile 16 şi 21 vor funcţiona între terminalele «Platforma Industrială Pipera», respectiv «Pasaj Colentina» şi intersecţia Cal. Moşilor/ Str. Cavafii Vechi, de unde revin la traseul iniţial, până la «Piaţa Sfântul Gheorghe»”, au anunţat reprezentanţii STB.

Mutarea temporară a terminalului s-a făcut la 23.06.2018, pentru executarea unor lucrări la calea de rulare în zona Sf. Gheorghe şi pentru că liniile menţionate erau blocate frecvent de autovehiculele parcate neregulamentar în apropierea Kilometrului Zero al oraşului, conform reprezentanţiilor Societăţii.

„STB SA apelează la deţinătorii vehiculelor parcate în aria terminalului, să permită accesul vehiculelor companiei, pentru reluarea circulaţiei tramvaielor în zonă. În această perioadă, au fost monitorizate fluxurile de călători, în vederea îmbunătăţirii ritmicităţii pe liniile care asigură transportul public în această parte a oraşului”, au adăugat reprezentanţii STB.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.