Trans.INFO Metrix, gratuit toată luna iunie

Pagina de internet trans.INFO, în cooperare cu Platforma Logistică Trans.eu, a creat instrumentul Trans.INFO Metrix, care oferă în timp real informații utile pentru a vă ajuta să răspundeți la întrebările: Care sunt tarifele adecvate situației actuale în ceea ce privește plata/oferta de mărfuri? Cererea de transport pe rutele mele începe deja să se îmbunătățească sau este nevoie să caut o modalitate diferită de alocare a resurselor? Și dacă da, unde anume? Mii de manageri din industria TSL din întreaga lume își pun aceste întrebări. Adaptarea precisă a activităților la condițiile pieței aflate într-o schimbare mai dinamică ca niciodată, va determina modul în care companiile vor face față crizei.

Până la sfârșitul lunii iunie, accesul la acest instrument este gratuit.

Majoritatea companiilor sunt deja conștiente de necesitatea de a colecta, analiza și utiliza anumite date în deciziile de afaceri. Datele pe care le dețin deja nu sunt însă suficiente. Este necesar accesul la informații care să permită realizarea unei comparații cu mediul de piață. Metrix furnizează astfel de date.
 

Informațiile reprezintă resurse cheie în domeniul logisticii, deoarece accesul la ele permite o planificare eficientă și, astfel, luarea unei decizii corecte, în cel mai eficient mod, ținând cont de așteptările participanților din întregul lanț de aprovizionare. Sistemele de colectare și analiză a datelor susțin din ce în ce mai mult companiile în ziua de azi, ceea ce le permite să obțină un avantaj competitiv.

declară dr. ing. Grzegorz Lichocik, președintele Dachser în Polonia, întrebat despre factorii care susțin lanțurile de aprovizionare în timpul pandemiei.

Trans.info Metrix este un instrument analitic online care prezintă indicatorii cheie pentru industria transporturilor și logisticii. Datele se bazează pe analiza ofertelor individuale din cadrul Platformei logistice Trans.eu. Numărul lor lunar depășește 400.000, fiind agregate și anonimizate pentru a oferi cea mai bună și actuală imagine a situației pieței europene a transporturilor.
Freight Supply Index
Metrix are în vedere cei mai importanți trei indicatori pentru industrie. În primul rând, puteți găsi aici un grafic al tarifelor pentru mărfuri (exprimat în euro), precum și grafice privind oferta și cererea de transport. Fiecare dintre ele conține date de la începutul anului 2020 (astfel încât să puteți evalua starea actuală în raport cu starea anterioară epidemiei). Datorită ritmului rapid de fluctuația a pieței, Metrix este actualizat zilnic, în comparație cu alte instrumente. Există desigur posibilitatea de a restrânge intervalul de timp, de a determina relațiile naționale între majoritatea țărilor europene, precum și de a filtra datelor în funcție de tipul de încărcătură (FTL/LTL).
Market Dynamics Map
O funcționalitate interesantă este reprezentată de harta dinamicii cererii și ofertei. Aceasta vă permite să evaluați rapid în ce țări se îmbunătățește situația pieței, precum și în ce țări dinamica cererii sau ofertei este negativă. Datele din ultimele 7 zile sunt comparate cu intervalul precedent de 7 zile, fiind apoi sunt vizualizate cu ajutorul unei scări a culorilor pe harta Europei.
Pentru a sprijini industria de transport și logistică în acest moment de incertitudine, pagina de internet trans.INFO împreună cu Platforma Logistică Trans.eu au decis ca, până la sfârșitul lunii iunie 2020, accesul la instrumentul Metrix să fie gratuit. Este suficient doar SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI PE PAGINA DE INTERNET. Nu este obligat să furnizați un număr de card, iar înregistrarea nu implică obligații ulterioare. După această perioadă, utilizatorii vor avea posibilitatea de a achiziționa un abonament pentru a avea acces la acest serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.