TRANSLOG Connect 2012: un program variat

Asa cum am precizat in urma cu cateva saptamani, pe 28 si 29 noiembrie va avea loc editia 2012 a summitului TRANSLOG Connect, care va reuni, la Corinthia Grand Hotel Royal din Budapesta, peste 500 de specialisti din domeniul logistic din Europa Centrala si de Est si din statele CIS.

Cresterea flexibilitatii supply-chain-ului, in acelasi timp cu reducerea costurilor este una dintre provocarile cheie care trebuie depasite in aceste timpuri, cand pietele sunt volatile si imprevizibile iar comportamentul consumatorilor este mai mult focalizat pe pret. Iar acestea constituie unele dintre cele mai importante probleme care vor fi discutate in cadrul acestui summit.

Datorita succesului editiei de anul trecut, organizatorii TRANSLOG anunta ca majoritatea providerilor de renume care au participat la editia anterioara au decis sa se inscrie din nou, printre acestia numarandu-se DB Schenker, DSV, Raben, Duvenbeck, Norbert Dentressangle, Dachser, Agility etc. De asemenea, la eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai Gebruder Weiss, ai Portului Rotterdam si ai Ambasadei Regale Olandeze, Dexion si edy Spedition.

Datorita webisite-ului de programare a intalnirilor (Meeting Scheduler Website), care va fi disponibil cu doup saptamani inainte de summit, participantii vor putea din nou sa isi pre-planifice intalniri private de afaceri. In 2011, peste 400 de participanti au programat mai mult de 1.100 intalniri de afaceri in avans.

Programul de conferinte

Programul de conferinte din cadrul summitului va include teme de interes, cum ar fi, de exemplu, “Cum sa asiguri un Supply Chain flexibil si o rata inalta de reactie? – SCM flexibil si rapid versus prgonoze exacte”. Aceasta prezentare va fi sustinuta de Migue Suarez, Supply Chain direct pentru CEE, SEE, Rusia si Turcia la compania Kotanyi. El va vorbi despre solutii privind prognozele cat mai exacte in vremuri cand consumatorii sunt mai putin loiali unei anumite marci si pun accent mai mult pe pret. Rogier van Zon, director de distributie si depozitare globala la TP Vision – Philips, va vorbi despre “Noua strategie de livrari la TP Vision” si despre reproiectarea amprentei de depozitare si transport pentru optimizarea supply chain-ului. Iar acestea sunt numai cateva exemple.

Vizite la fabrici

Pe baza cererii uriase si a succesului repurtat de vizita la fabrica Audi din Gyor de anul trecut, organizatorul, TEG Group, impreuna cu managementul fabricii au decis sa repete aceasta experienta si in 2012. Vizita va oferi unui grup de aproximativ 50 de delegati o prezentare a companiei, urmata de un tur al facilitatii de productie a motoarelor V6 TDI si al liniilor de productie de vehicule. Cea de-a doua vizita programata pentru 80 de delegati va fi realizata la fabrica Coca-Cola din Dunaharaszti.

Pentru mai multe detalii sau pentru inscrierea la TRANSLOG Connect 2012, vizitati site-ul www.translogconnect.eu sau trimiteti un e-mail organizatorului la adresa: marketing@tegevents.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.