Transport agabaritic pe ruta Giurgiu – PTF Nădlac II

  Un transport agabaritic se deplasează în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie de la Giurgiu la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, informează CNAIR.

  Foto: Arhivă

  Iată întreaga rută:

  • Giurgiu – DN5 – Centura București – A1 – Pitești – DN7 – Sibiu – Centura Sibiului – A1 – DN7 – Orăștie – DN7 – Arad – A11 – A1 – Nădlac II PTF.

   Vehiculul transportă un container.

   Lățimea maximă a vehiculului este de 4,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

  Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

  Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.