Trenuri la relanti

tren-calatori-gara-iarna-0Trenuri cu viteză redusă circulă în mare parte a țării, din cauza temperaturilor scăzute la nivel solului, astfel că “anumite garnituri înregistrează întârzieri în grafic”, informează CFR SA.

“Traficul feroviar pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar viteza de circulaţia trenurilor a fost adaptată la temperaturile scăzute înregistrate la nivel solului, anumite garnituri înregistrând întârzieri în grafic”, potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA, remis miercuri dimineaţă.

CFR precizează că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă din cauza cauza condiţiilor meteo nefavorabile “personalul feroviar desfăşoară verificări la componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă şi intervine pentru remedierea deranjamentelor tehnice semnalate”.

Conform CFR, angajații companiilor feroviare sunt la dispoziția călătorilor prin informarea permanentă despre circulația trenurilor aflate în grafic, precum și prin verificarea și intervenția cu personal specializat pe toate rutele de cale ferată.

Compania Națională de Căi Ferate ‘CFR’ SA recomandă călătorilor ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.