Trenuri noi București-Constanța și retur

Primăvara vine la CFR Călători cu încă două trenuri noi InterRegio, care circulă de luni până vineri: IR 1684 de la Constanța spre București și perechea lui retur, IR 1685.

IR 1684 pleacă din Constanța la ora 7.00 și ajunge în București Nord la ora 9:17. Acesta se alătură garniturilor cu plecare din Constanța la ora 5.30 și 8.20 și se pliază perfect pe nevoile de transport ale celor care au treabă de o zi în Capitală.

IR 1685 se adresează celor care vor să ajungă în Constanța în jurul prânzului. Are plecarea din București Nord la ora 10:45 și sosirea în Constanța la ora 12:56. Trenul acoperă cererea de transport pe segmentul orar 09:35 – 14:00 și completează, astfel, oferta CFR Călători între Capitală și cel mai mare oraș de la Marea Neagră.

IR 1685 circulă în perioadele de extrasezon: 15 martie – 25 iunie și 6 septembrie – 10 decembrie 2021. Este știut faptul că, în sezonul estival, CFR Călători introduce alte trenuri suplimentare ce conectează toată țara de litoralul românesc.

Facilități

Ambele trenuri InterRegio parcurg distanța în 2 ore și 17 minute și, totodată,asigură mobilitatea pe secții secundare, prin legături potrivite din Ciulnița spre/dinspre reședințele de județ Slobozia și Călărași. Garniturile sunt formate din vagoane moderne și confortabile, modernizate în anul 2020.

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.

„Deschiderea companiei către călători, manifestată în 2020 continuă și în 2021. Rămânem receptivi la nevoile și așteptările lor de transport, la sugestiile care ne sosesc pe canalele de comunicare special deschise pentru ei. Noi ne străduim să transpunem aceste sugestii în decizii utile cât mai multor clienți. Așa înțelegem să ne respectăm promisiunea de a pune călătorul în centrul deciziilor CFR Călători, astfel a fost gândit și introdus din 8 martie 2021, între Constanța și București Nord, și trenul suplimentar InterRegio 1684. Și cu siguranță vom mai avea surprize plăcute pe relația Constanța și nu numai. Continuăm!“ , a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.