Trenuri spre litoral și în extrasezon

În perioada de extrasezon, CFR Călători va continua să asigure conexiunea cu litoralul românesc. Trenurile din programul “Trenurile Soarelui 2018” circulă până la data de 9 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerinţelor.

Astfel, legătura dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 16 trenuri, din care 12 InterRegio (câte 6 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens, cu plecare / sosire București Obor).

Durata de călătorie pe ruta București Nord – Constanța este de 2 ore pentru cele 4 trenuri InterRegio (câte 2 pe sens) care circulă fără opriri intermediare şi de circa 2 ore și 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio.

Legătura cu staţiunile de la Marea Neagră va fi realizată pe ruta Constanța – Mangalia și retur cu 16 trenuri Regio (câte 8 pe sens), astfel:

Conexiunea cu Delta Dunării

În contextul programului Litoralul pentru toți, pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, zilnic, până la data de 30 septembrie 2018, va circula tren direct InterRegio pe ruta București Nord – Tulcea Oraș și retur (IR 1689, cu plecare din București Nord la 06:10 și IR 1688, cu plecare din Tulcea Oraș la ora 13:10). După această dată, vor circula doar la final de săptămână (în zilele de vineri, sâmbătă și duminică). De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (câte 2 pe sens) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea şi retur. 

Tarife

O călătorie București – Constanța, fără  nicio ofertă comercială, este 59,6 lei la tren IR, clasa a 2-a. Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază deja de 10%reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%.

Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse din tariful de transport, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale. Acestea sunt prezentate în detaliu pe site-ul nostru oficial  www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte:

Biletele pot fi achiziționate:

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din Bucureşti Nord), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau la personalul feroviar din gări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.