Truck Tuning Art 2022

În perioada 5-7 august 2022, se va desfășura, la Alba Iulia, evenimentul Truck Tuning Art, organizat de către Asociația Truck Tunning Art, în parteneriat cu Primăria Municipiului.

Evenimentul a luat naștere din dorința de a reuni mai mulți pasionați de truck tunning, iar confirmarea a venit odată cu prima ediție a show-ului, care a avut loc în 2019 și care s-a bucurat de un real succes. După o întrerupere de doi ani, cauzată de pandemia de COVID-19, anunțul reluării acestui eveniment a fost primit cu o largă deschidere atât de autoritățile locale, cât și de către participanți și vizitatori.

Evenimentul va debuta cu un tur de onoare al cetății, realizat cu toate camioanele participante, în data de 5 august 2022, ora 19:00, pe traseul Ambient-Ampoi 1-Centru-Gară-Casa de Cultură-Calea Moților-Strada Gemina, urmând ca vehiculele să își facă intrarea triumfală în șanțurile cetății, spre deliciul publicului care va asista.

Pe parcursul zilei de 6 august, vor avea loc prezentarea și jurizarea camioanelor participante la secțiunile de concurs, spectacole și interacțiune cu publicul, care, pe tot parcursul zilei, va putea participa la acordarea prin vot a titlului onorific de „Cel mai tare din cetate”. Categoriile de concurs vor fi „Best Truck of the Show”, „Best Interior”, „Best Paint”, „Best Sound”, „Best Exhaust” și „Best Holland Style”. 

Pe data de 7 august, va avea loc premierea participanților la categoriile de concurs, precum și acordarea titlului onorific de „Cel mai tare din cetate”, de către primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Festivalul se va încheia cu un nou tur al camioanelor participante, pe traseul OMV-Ampoi 3-Ampoi 1-Șoseaua de Centură.

https://www.facebook.com/watch/?v=594122068937730&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C-GK2C&ref=sharing

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.