Trucksters câștigă prestigiosul premiu Supply Chain Awards 2022

Trucksters a câștigat prestigiosul premiu Supply Chain Awards 2022. Compania spaniolă de transport de marfă a fost desemnată drept „Cea mai bună soluție inteligentă” pentru sistemul său inovator de relay care utilizează Big Data și Inteligența Artificială pentru a reduce timpii și costurile de tranzit.

Juriul a lăudat Trucksters pentru că a minimizat riscul de furt de marfă și a îmbunătățit condițiile de viață ale șoferilor, care pot petrece mai mult timp acasă și cu familiile lor.

Organizate de PwC, Strategy& și Logistik Heute, aceste premii sunt unele dintre cele mai importante din industria logistică la nivel mondial.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Trucksters, start-up spaniol care revoluționează industria transportului de marfă, a câștigat, săptămâna trecută, unul dintre cele mai râvnite premii Supply Chain Management Awards, la categoria Best Smart Solution. Premiile, acordate de PwC, Strategy& și de revista germană Logistik Heute, sunt unul dintre cele mai importante premii de logistică din lume și cele mai relevante în descoperirea soluțiilor excepționale care contribuie la îmbunătățirea gestionării lanțului de aprovizionare la nivel mondial. Printre câștigătorii edițiilor anterioare se numără companii precum Siemens, Henkel, Continental și BASF.

Este pentru prima dată când o companie spaniolă câștigă acest prestigios premiu. Discursul Trucksters, prezentat în timpul ceremoniei de decernare a premiilor în fața unei audiențe profesioniste, a primit cel mai mare punctaj din partea participanților. Acest lucru a fost adăugat la deliberările juriului, format din profesioniști în domeniul lanțului de aprovizionare, cadre universitare, consultanți și profesioniști din mass-media.

Conceptul inovator al Trucksters a fost lăudat, deoarece sistemul lor de releu bazat pe tehnologie a avut un impact incredibil și pozitiv asupra industriei și nu numai. Sistemul Truckster a contribuit la reducerea dramatică a riscului de furt de marfă și, mai important, la îmbunătățirea vieții șoferilor de camion, care pot dormi mai multe nopți acasă și pot petrece timp cu familiile lor. Acest lucru este posibil datorită sistemului de releu al Trucksters și „coridoarelor” companiei care leagă estul și centrul Spaniei de nordul Europei și de Regatul Unit.

Sistemele Trucksters au redus, de asemenea, cu 50% numărul de camioane goale pe șosea, în comparație cu media din industrie, una dintre cele mai poluante activități din sectorul transportului de marfă. Compania plănuiește să deschidă prima rută pe distanțe lungi 100% electrică până în 2023.

Luis Bardají, CEO și co-fondator al Trucksters, despre câștigarea premiului Smart Solution Award 2022: „Suntem încântați să câștigăm acest premiu prestigios. Este un mare stimulent pentru obiectivul nostru de a face transportul rutier mai eficient și mai prietenos cu oamenii, deoarece pentru noi tehnologia este mijlocul de a îmbunătăți viața oamenilor”.

Manuel Álvarez, vicepreședinte al departamentului de strategie și dezvoltare a afacerilor la Trucksters, a ridicat premiul în cadrul unui eveniment de gală desfășurat la Frankfurt, în prezența principalilor actori din sectorul logistic.

Despre Trucksters

Trucksters este un operator de transport de marfă care se concentrează pe furnizarea de servicii FTL pe distanțe lungi prin intermediul unui sistem inovator de releu de camioane bazat pe date mari și inteligență artificială.

Fondată în 2018 de Luis Bardají, Gabor Balogh și Ramón Castro, scopul Trucksters este de a eficientiza industria globală de transport rutier de marfă și de a îmbunătăți calitatea vieții șoferilor. Serviciul Trucksters reduce timpul de tranzit rutier pe distanțe lungi cu până la 50%, permițând camioanelor să fie în permanență în mișcare prin intermediul unor relee.

Trucksters este prezent în Madrid, sediul central al companiei, Valencia, Germania, Belgia și Polonia și este utilizat de peste 500 de clienți. În prezent, compania operează trei coridoare majore care leagă Spania, Germania, Franța, Benelux și Polonia. În mai 2022, Trucksters a câștigat premiul VerkehrsRundschau la categoria digitalizare.

Despre Supply Chain Awards

Începând cu 2006, Premiul pentru managementul lanțului de aprovizionare onorează soluțiile remarcabile ale lanțurilor valorice industriale și, prin urmare, companiile care își optimizează lanțul de aprovizionare într-un mod consecvent sau neobișnuit. Soluțiile convingătoare pentru lanțul de aprovizionare de la un capăt la altul sunt eligibile pentru premiu, la fel ca și implementările remarcabile în subdomenii ale lanțului valoric.

Premiul Smart Solution Award, acordat pentru prima dată în 2018, recompensează soluțiile pentru lanțul de aprovizionare care se află încă într-un stadiu incipient de implementare. Prin urmare, premiul Smart Solution Award este acordat pentru concepte deosebit de inovatoare. Prin acest premiu, sunt onorate soluțiile care au potențialul de a schimba în mod fundamental lanțurile valorice tradiționale în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.