TruckStore România – „Mercedes-Benz Certified” pentru rulate

TruckStore România introduce „Mercedes-Benz Certified”, un nou standard pentru camioanele rulate. Este vorba despre camioane Mercedes-Benz rulate, în stare premium, cu garanție de 12 sau 24 de luni, pentru grupul moto-propulsor valabilă în toată Europa. Vehiculele sunt verificate în service-urile companiei, pentru a garanta o calitate superioară.

Oferta este disponibilă în toată Europa, începând cu primul trimestru al anului 2021. 

Iată precizările, transmise ZIUA CARGO:

Calitatea premium nu este doar un semn distinctiv al vehiculelor noi de la Mercedes-Benz Trucks. Camioanele Mercedes-Benz rulate respectă, de asemenea, cele mai înalte standarde. Începând de astăzi, cele mai bune camioane rulate vor purta eticheta Mercedes-Benz Certified. 

„Introducerea standardului Mercedes-Benz Certified pentru camionele rulate vine în întâmpinarea unei cerințe firești pe care clienții noștri o au de la noi, în calitate de furnizori premium. Suntem convinși că în parcul nostru avem camioane care să satisfacă nevoile transportatorilor, până în cele mai mici detalii, de aceea îi așteptăm să ne treacă pragul. Mercedes-Benz Certified este un pachet foarte atractiv ce însoțește camioanele rulate și, cu siguranță, ne va ajuta să ne consolidăm poziționarea premium și în piață”, a declarat Valeriu Zaharia, C.E.O Mercedes-Benz Trucks&Buses Romania.

„Prin introducerea standardului Mercedes-Benz Certified, îmbunătățim activitatea noastre de comercializare a vehiculelor rulate și le oferim clienților noștri angajamentul nostru deplin față de calitate”, explică Andreas von Wallfeld, Head of Marketing, Sales and Services la Mercedes-Benz Trucks. Eticheta va fi acordată numai camioanelor Mercedes-Benz cu o vârstă de maximum cinci ani și un rulaj de maximum 500.000 de kilometri.

Standardul Mercedes-Benz Certified oferă o asigurare că aceste vehicule au revizie valabilă cel putin 3 luni sau pentru următorii 20.000 km (pentru camioane cu MMA până la 12 tone) sau 30.000 km (peste 12 tone). Totodată vehiculele certificate au inspecțiile tehnice legale valabile pentru cel puțin trei luni.

În plus, anvelopele tuturor camioanelor certificate vor avea un profil al pneurilor de cel puțin șase milimetri. Un alt element integrant al angajamentului de calitate îl reprezintă garanția de 12 luni care acoperă grupul moto-propulsor, valabilă în toată Europa, fără restricții de kilometraj. Opțional, se poate oferi chiar și o garanție de 24 de luni a grupului moto-propulsor.

Noutate: dreptul de a înlocui camionul rulat în termen de 14 zile

O altă noutate este dreptul de a schimba, în termen de 14 zile, vehiculele cu standardul Mercedes-Benz Certified, înregistrate în UE. Dacă un client nu este mulțumit de vehiculul ales, se poate întoarce la furnizor și îl poate schimba în următoarele două săptămâni. 

Standardul Mercedes-Benz Certified va înlocui actualul sistem de clasificare în funcție de raportul preț-performanță (în categoriile Aur, Argint și Bronz), disponibil din martie 2021 în toate țările TruckStore. 

TruckStore, cel mai mare dealer din Europa pentru vânzările de camioane rulate

TruckStore a fost lansat în România în iunie 2019, ca un proces de rebranding al diviziei de Autocamioane Rulate, ce are o istorie mult mai amplă în cadrul operațiunilor Mercedes-Benz în țara noastră. Vânzările de camioane rulate la nivel național au crescut progresiv în ultimii ani, atingând un record de aproape 800 de unități vândute în 2020. 

La nivel global, TruckStore este responsabil pentru comercializarea camioanelor rulate din cadrul Daimler Truck AG, cu un accent major pe marca Mercedes-Benz. Cu 24 de locații în 13 țări europene, TruckStore este cel mai mare dealer din Europa de cumpărare și vânzare de camioane second hand.

Rețeaua internațională TruckStore le permite clienților să acceseze online camioane rulate selectate, de toate mărcile, categoriile de vârstă și versiunile. Vehiculele disponibile pentru vânzare sunt prezentate pe www.truckstore.com cu fotografii, prețuri și descrieri detaliate în mai multe limbi. Parcul de camioane rulate din România poate fi vizitat la adresa noastră din Str. Rudeni, nr. 103, Chitila-Ilfov, sau online.

TruckStore oferă același standard ridicat de calitate în întreaga Europă. Un sistem universal si consecvent de evaluare asigură transparența în ceea ce privește vârsta, starea și rulajul vehiculelor. Acesta este completat de componenta de service, o gamă cuprinzătoare de servicii care cuprinde finanțare, garanție TruckStore și acordul de răscumpărare în momentul achiziției. Centrul pentru revendicarea garanției poate fi accesat 24/7.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.