TUI TravelCenter, partener al futsalului românesc

Cea mai mare rețea de agenții de turism din țară, TUI TravelCenter – parte a Grupului Eurolines România -, este din 12 martie noul sponsor al Echipei Naționale de futsal și al Ligii 1 de futsal a României, parteneriat valabil până la sfârşitul anului 2020.
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat: “Urez bun venit prietenilor de la TUI TravelCenter în familia fotbalului! Noul parteneriat pe care îl demarăm astăzi confirmă că Federația Română de Fotbal a devenit o instituție credibilă și cu o reputație solidă, care atrage parteneri prestigioși. Fotbalul va avea întotdeauna nevoie de investitori care susțin eforturile administrației de a dezvolta acest îndrăgit joc. Valoarea parteneriatului cu TUI TravelCenter este cu atât mai mare cu cât această companie s-a alăturat futsalului, o ramură a fotbalului foarte spectaculoasă, dar vitregită de atenția finanțatorilor. Liga 1 de Futsal a dat o echipă națională a României care a participat la turneul final al Campionatului European și este permanent în topul continental. Sper că drumul pe care îl va face futsalul de acum cu TUI TravelCenter să fie și mai de succes!”.

“Prin parteneriatul dintre TUI TravelCenter și Federația Română de Fotbal, semnat în acest an centenar, ne propunem să contribuim la creșterea performanțelor din sportul românesc de echipă, futsalul fiind un sport care se bucură de un interes din ce în ce mai mare, și să răspundem astfel cerințelor publicului nostru, care iubește sportul, viața sănătoasă și activitățile recreative. Sportul unește sufletele și aspirațiile către performanță, atât eforturile concurenților, cât și susținerea necondiționată a suporterilor, venind din atașament și din dorința de a avea cele mai bune rezultate. Motorul oricărei activități sportive este depășirea de sine, performanța, iar futsalul este unul dintre cele mai promițătoare sporturi de echipă, motiv pentru care TUI TravelCenter se bucură să îl susțină”, a declarat Dragoș Anastasiu, Director General TUI TravelCenter.

“Sportul înseamnă disciplină, efort susținut și determinare, dar fotbalul aduce și acea doză de pasiune pe care suporterii români o caută și o recunosc într-o echipă unită. Toți cei implicați, inclusiv suporterii, au puterea de a contibui la creșterea acestui sport, iar TUI TravelCenter se consideră parte din echipă. Futsal este unul dintre cele mai promițătoare și dinamice sporturi și acesta este motivul pentru care într-un an aniversar ne implicăm să-l susținem în prezent și pentru viitor”,  a adăugat Dragoș Anastasiu.

#smilestart

Parteneriatul dintre TUI TravelCenter și Federația Română de Fotbal (FRF) oferă pasionaților de sport nenumărate ocazii de a stabili noi conexiuni cu cea mai mare agenție de turism din țară. TUI TravelCenter dezvoltă permanent noi produse turistice menite să aducă sportul mai aproape de cei interesați de o viață activă, sănătoasă și plină de satisfacții.

De altfel, “#smilestart” este nu doar motto-ul acestui parteneriat, ci și invitația pe care TUI TravelCenter o adresează tuturor celor care vor să călătorească și să se mențină conectați cu pasiunile lor.

Despre TUI TravelCenter

Cu 80 de birouri de vânzări în toată țara, TUI TravelCenter este cea mai mare agenție de turism din România. TUI TravelCenter a finalizat anul 2017 cu o creştere de 30% a cifrei de vânzări, ajungând la nivelul de 100 milioane de euro și estimează pentru 2018 o creștere de 12% (a vânzărilor).  Cifra de vânzări a Grupului Eurolines, alcătuit din 22 de companii, s-a majorat cu 20% anul trecut şi a ajuns la 150 milioane euro. Pentru 2018, Grupul Eurolines vizează o creştere de 15% a cifrei de vânzări comparativ cu 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.