TUI TravelCenter și Eurolines, parteneri și sponsori ai “How to promote the capital of Romania”

TUI TravelCenter și Eurolines, membri ai Grupului Eurolines România, sunt parteneri și sponsori ai celui mai mare eveniment dedicat promovării Bucureștiului “How to promote the capital of Romania”. Grupul Eurolines și TUI TravelCenter demonstrează astfel că susțin, și pe această cale, turismul românesc și că mizează pe România, o destinație pe care o consideră foarte promițătoare.

Timp de patru zile cât durează evenimentul, în perioada 11-14 mai, TUI TravelCenter prin Eurolines asigură transportul invitaților între punctele de interes care alcătuiesc harta “Bucharest Experience”.

La deschiderea primei ediții a evenimentului “How to promote the capital of Romania” sunt așteptate să participe peste 400 de persoane, majoritatea fiind bloggeri, videobloggeri, specialiști din turism sau în comunicare & marketing din țară și străinătate. Toți își doresc să pună Bucureștiul pe harta turistică a lumii, ca destinație de top pentru vizitatori străini, iar TUI TravelCenter și Eurolines au aderat la acest obiectiv pentru că împărtășeșc credința că acest obiectiv poate fi îndeplinit.

Așa cum am anunțat, Grupul Eurolines mizează pe România. Demostrăm aceasta nu doar prin investițiile pe care le-am efectuat deja în unități de cazare din țară sau prin activitatea de incoming pe care o desfășoară, de peste două decenii, Danubius Travel, una din agențiile noastre, ci și prin implicarea activă și constantă în acțiuni de promovare ale României“, declară Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group România.

Despre Grupul Eurolines

Cifra de vânzări a Grupului Eurolines, alcătuit din 21 de companii, a crescut în 2016 cu 13% şi a ajuns la nivelul de 125 milioane euro. Pentru acest an, Grupul Eurolines și-a propus consolidarea poziției de lider al pieţei de turism şi transport și o creştere de 12% a vânzărilor comparativ cu 2016, până la nivelul de aproximativ 140 milioane euro.
TUI TravelCenter, parte a Grupului Eurolines, a avut în primele trei luni ale anului 2017 o evoluție spectaculoasă a vânzărilor. Avansul față de lunile similare ale anului trecut a fost de 30% pentru vânzările totale și de 51% pentru serviciile turistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.