Un barbat a taiat coarda alpinistului utilitar care ii izola blocul

 

Un caz socant s-a petrecut sambata, la Constanta: locatarul unui bloc i-a taiat cu un cutit de bucatarie coarda alpinistului utilitar care lucra la izolarea termica a imobilului. Motivul? Trecea pe langa geamul lui si i-l murdarea, iar apartamentul lui fusese deja anvelopat.

Alpinistul a cazut de la o inaltime de aproximativ zece metri – etajul III – si s-a ranit grav, fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. El a fost diagnosticat cu o fractura de glezna, dar medicii incearca sa stabileasca daca are si leziuni grave la coloana, deoarece acesta spune ca nu isi simte picioarele. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, incidentul s-a produs la un bloc cu patru etaje de pe strada Dezrobirii.

Cel care i-a taiat coarda de asigurare are 58 de ani si sustine ca l-a avertizat pe alpinist, dar acesta nu s-a oprit. El a fost audiat la Politie si este cercetat pentru vatamare corporala grava. Insa incadrarea ar putea fi schimbata in tentativa de omor, de procurul de caz, in functie de concluziile medicilor si de declaratiile martorilor.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.