Un milion de pasageri cu Ryanair, din / spre Timișoara

Ryanair a sărbătorit în 11 octombrie transportarea unui milion de clienți din / către Timișoara, de la data primului său zbor la tarif redus, în septembrie 2016.

Mihai Șerban Cotabitiu a fost clientul 1.000.000 al Ryanair care a călătorit către Timișoara cu serviciul Ryanair din Milano Bergamo, parte a programului Iarna 2018 Timișoara – ce mai include și ruta internă către București care se bucură de un grad mediu de încărcare de 99%. Cele două rute din Timișoara vor susține peste 200 de locuri de muncă (ACI confirmă că 750 de locuri de muncă asociate activităților aeroporturilor sunt susținute de fiecare un milion de pasageri) și vor aduce peste 350.000 de clienți pe an pentru Aeroportul Internațional Timișoara.

Clienții și oaspeții Ryanair din Banat, se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care include:

Tarife reduse pentru bagaje

  • Tarif redus de 25€ x bagaj de 20kg
  • Tarif redus de 8€ x bagaj de 10kg

Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Zbor

  • Ryanair Transfers – opțiuni variate de transport terestru cu noul partener Car Trawler

Ryanair a sărbătorit transportarea clientului 1,000,000 din / ătre Timișoara prin scoaterea la vânzare a locurilor de la 9.99€ pentru călătorii în noiembrie și decembrie. Aceste locuri la tarife reduse sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții de 14 octombrie.

Denis Barabas, Deputy Manager CEE & Balkans, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să sărbătorim transportarea unui milion de clienți care au călătorit de pe/către Aeroportul Internațional Timișoara de la data primului zbor în septembrie 2016. În această iarnă, clienții din Banat, dar și oaspeții, pot acum să aleagă din 2 rute către București și Milano Bergamo și să se aștepte la noi îmbunătățiri. Mulțumim conducerii și tuturor angajaților AIT pentru colaborarea excelentă și urmărim în continuare să ne dezvoltăm operațiunile în Timișoara.

Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri din Timișoara la tarife de la 9,99€ pentru călătorii în perioada noiembrie – decembrie. Această ofertă este disponibilă penru rezervări până la miezul nopții, Duminică, 14 octombrie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Daniel Idolu, Directorul Aeroportului Internațional Timișoara: “Parteneriatul pe care Aeroportul Internaţional Timişoara îl are cu compania Ryanair este unul solid. Locuitorii din regiunea de vest a României şi cei din zonele de frontieră din Serbia şi Ungaria pot zbura cu tarife mici spre București și Bergamo. Suntem bucuroşi că astăzi, după doi ani de operare pe Aeroportul Timișoara, sărbătorim împreună 1 milion de pasageri transportați. Le mulțumim partenerilor noștri pentru încredere și sperăm ca în curând să deschidă noi rute spre alte destinații.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.