Un nou depozit în parcul logistic Logicor București

Logicor a finalizat dezvoltarea unui depozit de ultimă generație în Mogoșoaia, România. Noua clădire D de 38.000 mp, închiriată integral înainte de finalizarea construcției, face parte din parcul logistic Logicor București I și oferă acces rapid de distribuție către București și restul țării.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Odată cu finalizarea Clădirii D, parcul logistic Logicor București I cuprinde patru clădiri cu o suprafață totală de 125.000 mp de spațiu de depozitare de înaltă calitate, într-o locație privilegiată, care oferă clienților conexiuni de transport public de neegalat. Stații de autobuz și tren de înaltă frecvență care fac legătura cu centrul orașului București sunt la câțiva pași de parc, iar cea mai apropiată linie de metrou este la 2,5 km. Locația este ideală pentru distribuție în oraș, deoarece în centrul orașului București se poate ajunge în mai puțin de 25 de minute în orele de vârf. Pasajul de centură recent deschis din Mogoșoaia îmbunătățește și mai mult accesibilitatea parcului.

Bartosz Mierzwiak, managing director al Logicor pentru ECE și Europa de Nord, a declarat: „Cererea pentru proprietăți logistice de înaltă calitate în jurul Bucureștiului continuă să crească, făcându-l una dintre cele mai dinamice regiuni din zona ECE. În parcul Bucharest I Logistics, clienții vor găsi spațiu de depozitare de înaltă calitate, care poate fi adaptat nevoilor lor pentru a le susține potențialul de creștere. În România, deținem terenuri zonate logistice, permițând dezvoltarea progresivă a peste 450.000 mp de spațiu de depozitare de înaltă calitate în regiuni logistice de top și suntem bine poziționați pentru a satisface cerințele clienților noștri.”

Atât companiile internaționale, cât și cele locale s-au angajat deja în preînchirierea pe termen lung a 100% din clădirea D. Chiriașii reprezintă o gamă largă de sectoare, inclusiv FMCG (Kaufland România, Top Line Distribution, B&B România), Pharma (Fildas România), logistica si distributie (Vector International, Pro-Natur, SLS Cargo, Eurovet).

Pe baza activității sale de succes de dezvoltare și închiriere și pentru a răspunde nevoilor clienților, Logicor se angajează acum să dezvolte un depozit suplimentar de 22.000 mp construit pe comandă în parc, oferind clienților spațiu flexibil și nou-nouț. potențial de creștere pe termen lung. Bazându-se pe expertiza în proiectarea și construcția de depozite moderne de înaltă calitate și durabilă, noul depozit va viza BREEAM Very Good sau standard echivalent, inclusiv caracteristici precum iluminarea cu LED și stațiile de încărcare pentru vehicule electrice.

Mihai Diaconescu, senior asset and development manager pentru Logicor România, a declarat: „Suntem încântați să sprijinim clienții noștri cu spații de depozitare moderne și moderne în zona Bucureștiului. Pentru a ajuta clienții să se extindă și să prospere, ne propunem să creăm oportunități ideale, oferind spațiu flexibil, durabil și de înaltă calitate. La Logicor, ne străduim să sprijinim creșterea clienților noștri și să ne îmbunătățim parteneriatele pe termen lung.

Despre Logicor

Logicor este un important proprietar și manager european de imobiliare logistică care deține, administrează și dezvoltă active logistice de înaltă calitate în toată Europa, răspunzând nevoilor imobiliare ale distribuitorilor, retailerilor și producătorilor internaționali și locali. La 30 iunie 2021, Logicor deține un portofoliu de 600 de proprietăți de înaltă calitate, cu o suprafață închiriabilă de 13,5 milioane de metri pătrați, situate pe piețele cheie europene de logistică. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.