Ungaria, Austria și Germania permit străinilor să le tranziteze țara

Ungaria, Austria și Germania le permit cetățenilor străini să le tranziteze teritoriul, dacă aceștia călătoresc pentru a ajunge in țara de domiciliu.

In urma întrebărilor și problemelor ridicate de transportatori , Consulatul General al României de la Gyula a venit cu următoarea informare:

• Autoritățile maghiare permit începând cu data de 5 aprilie, ora 21.00 (ora Ungariei) intrarea in scopul tranzitarii Ungariei , prin PTF Nadlac, a persoanelor care nu sint cetățeni maghiari. Tranzitul Ungariei se face pe trasee prestabilite.

• Autoritățile austriece la intrarea in Austria verifica starea de sănătate a persoanelor. Pe durata șederii planificate persoanele trebuie sa declare motivul pentru care intra in Austria. 

• Germania permite intrarea în țara a persoanelor: cetățeni germani, cetățeni care au permis de ședere sau domiciliu in Germania, cetățeni care vin la lucru in Germania, cei care au viza de tip D, transportatorii indiferent de cetățenie. In scop de tranzit, pot intra in Germania toți care călătoresc pentru a ajunge in țara de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.