UniCredit Leasing a acordat peste 1 miliard de euro prin Divizia Corporate

unicredit-bank-1Divizia Corporate din cadrul UniCredit Leasing a depășit recent pragul de 1 miliard de euro pentru valoarea totală acordată în regim de leasing.

Valoarea de un miliard de euro reprezintă cumulul sumelor acordate de UniCredit Leasing în ultimii cinci ani clienților cu cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. Suma de un miliard de euro a fost atinsă cu o medie de aproximativ șase contracte  încheiate în fiecare zi, echivalentul a 13 milioane de euro valoare acordată lunar.

Sumele au fost acordate afacerilor active în diverse industrii: construcții, auto, agricultură, IT, sănătate, transporturi și au inclus produse dedicate și parteneriate strategice. Tipurile de contracte încheiate au inclus leasinguri  financiare și operaționale, cu o tipologie variată de obiecte, inclusiv leasing pentru echipamente industriale orimedicale, precum si operțiuni de leasing pentru sprijinirea cash-flow-ului, anume operațiuni tip”sale and lease back”.

„Facem parte dintr-un grup bancar european cu o reputație puternică, iar acest lucru constituie un avantaj competitiv important. Reușita colegilor noștri vine să confirme postura de lider de piață, dar și faptul că flexibilitatea în ceea ce privește soluțiile oferite clienților și preocuparea de a le face viața mai ușoară formează abordarea noastră în relația cu aceștia. Oferim soluții adaptate pentru o multitudine de proiecte de afaceri. De aici rezultă și diversitatea domeniilor în care avem finanțări: de la construcții, agricultură, IT până la medical sau transporturi., declară Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Divizia Corporate a UniCredit Leasing România este responsabilă pentru activitatea în relaţie cu acei clienți a căror cifră de afaceri depășește 3 milioane de euro anual. Reprezentantii Diviziei Corporate sunt prezenți în 16 sucursale din România, ceea ce ajută compania să cunoască și să urmărească proiectele de afaceri finanțate și să construiască o relație de colaborare de lungă durată cu oricare dintre clienții săi.

“Obiectivul nostru este să oferim fiecărei afaceri o susținere personalizată. De aceea, soluțiile oferite de noi cuprind atât componenta de finanțare, cât și opțiuni care pot conferi clientului nostru un avantaj competitiv pe termen lung. Fie că este vorba de rapiditatea și claritatea sistemului de evaluare, fie de soluțiile puse la dispoziție de partenerii noștri, noi le definim ca fiind instrumente care pot face cu adevărat viața mai ușoară clienților noștri”, adaugă Gabriel Mihai, Head of Corporate UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Conform statisticilor publice, UniCredit Leasing este cel mai mare jucător din segmentul de leasing autohton, fiind implicată în proiecte de finanțare diverse – de la autoturisme și autovehicule ușoare și grele până la locomotive, utilaje agricole și echipamente de construcții sau medicale. Pentru a putea susține această expansiune pe termen lung, compania investește în dezvoltarea de soluții digitale care să simplifice sistemul de evaluare, acordare și management al finanțărilor si al altor forme de leasing. Acestea sunt completate de o serie de parteneriate strategice cu dealeri, importatori, reprezentanțe care asigură oferte avantajoase pe termen lung pentru clienții companiei: rate competitive, avansuri flexibile și dobânzi începând de la la 0%.  

Despre UniCredit Leasing

UniCredit Leasing este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Leasing oferă servicii de finanțare și servicii conexe, respectiv leasing financiar, leasing operaţional, produse de creditare şi intermediere în asigurări prin următoarele entități: UniCredit Leasing Corporation IFN, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Insurance Broker.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este un “one-stop-shop” pentru servicii financiare, deservind aproximativ 650.000 de clienţi. Grupul UniCredit este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, şi UniCredit Business Integrated Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.