UniCredit Leasing Rally Team

UniCredit Leasing Rally Team a ajuns la cea de-a cincea etapă din primul sezon competițional. Echipajul Teslovan/Cseh se întoarce “acasă” la Raliul Harghitei în fața propriilor fani.

UniCredit Leasing Rally Team compus din echipajul Adi Teslovan şi Cseh Vajk Imre ia startul vineri în cea de-a cincea etapă a Campionatului Național de Raliuri, Raliul Harghitei – Odorheiu Secuiesc 14-15 iulie.

După clasarea pe locul 2 în clasamentul general la ediția din 2016 a Raliului Harghitei așteptările publicului sunt pe măsură, iar presiunea va fi una ridicată pentru cei doi harghiteni la origine, Teslovan şi Cseh.

Mihai Leu, managerul tehnic al UniCredit Leasing Rally Team îi va susține pe Teslovan și Cseh și va urmări îndeaproape pregătirile și tactica abordată de-a lungul celor două zile de competiție.  

Raliul Harghitei a căpătat o importanță aparte odată cu trecerea exclusivă pe asfalt a probelor din calendarul celor două zile, precum și cu desfășurarea la jumătatea sezonului competițional. Pentru noi, această etapă se poate dovedi decisivă pentru strategia de final de sezon, de aceea ne dorim să avem cea mai bună prezență de până acum”, a declarat Mihai Leu, campion național la raliu în 2003.

UniCredit Leasing este în prezent cel mai important actor din segmentul de leasing autohton, fiind implicată în diverse proiecte de finanțare – de la autoturisme și autovehicule ușoare și grele până la locomotive, utilaje agricole și echipamente de construcții. Proiectul inițiat de UniCredit Leasing împreună cu Mihai Leu – un campion al motorsportului românesc – completează misiunea UniCredit Leasing, aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, prin flexibilitatea și diversitatea serviciilor și soluțiilor oferite.

Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing susține demersul realizat împreună cu profesioniști ai motorsportului ca Mihai Leu și echipajul Teslovan/Cseh: „Sunt încântat să văd că echipajul nostru, UniCredit Leasing Rally Team, capătă experiență cu fiecare etapă disputată și, sper ca până la final de sezon să avem rezultate care să onoreze primul nostru an de prezență în motorsportul românesc”.

Echipajul format din Adrian Teslovan și Cseh Vajk Imre se va afla la linia de start alături de alte 60 echipaje în cea de-a cincea etapă a sezonului 2017 al Campionatului Național de Raliuri – Raliul Harghitei ediția numărul 25. Aceștia vor concura cu un Citroen DS3 R3 MAX , dupa ce au mai condus VW Golf GTI, Dacia Nova, Renault Clio Williams, Ford Escort Cosworth, Dacia Logan și Citroen DS3 R3.

Adrian Teslovan, pilot al Echipajului UniCredit Leasing Rally declară: “Raliul Harghitei are o însemnătate aparte pentru noi. Atât eu cât și copilotul suntem originari din Ciuc iar drumurile spectaculoase din această zonă sunt ca a doua casă pentru noi. Ne face plăcere să fim prezenți aici cu atât mai mult cu cât anul trecut am reușit o clasare foarte bună, iar acum venim după un rezultat bun, locul 4 în etapa precedentă de la Bacău. Raliul este unul spectaculos, cu probe speciale care pun la încercare atât echipajul cât și mașina. Sperăm într-un rezultat bun pentru fanii prezenți”.

Despre UniCredit Leasing

UniCredit Leasing este parte a UniCredit, grupul financiar european cu cea mai extinsa rețeadin Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Leasing oferă servicii de finanțare și servicii conexe, respectiv leasing financiar, leasing operaţional, produse de creditare şi intermediere în asigurări prin următoarele entități: UniCredit Leasing Corporation IFN, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Insurance Broker.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grup paneuropean puternic, cu un model simplu de bancă comercială şi un sistem integrat de Bancă Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.