UniCredit, lider la categoria Global Trade Finance Services

UniCredit a fost desemnată cel mai bun furnizor de servicii globale pentru categoriile “Toate serviciile”, “Produse / Plăți” și “Execuție globală” în sondajul Euromoney Trade Finance 2018.

Sondajul, aflat acum în al șaptelea an de desfăşurare, a văzut UniCredit Lider de piață pentru serviciile de Trade Finance în Italia, Europa Centrală și de Est (CEE), Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Ungaria, România, Serbia și Turcia.

Totodata, într-o nouă categorie de premii pentru „Cele mai bune servicii”, UniCredit a marcat din nou primele poziții din top prin entitățile sale din Bulgaria, Bosnia & Herzegovina, Croația, Ungaria, România și Serbia, cu Rusia completând garnitura.

Clasamentul – obținut din răspunsurile date de peste 7255 clienți bancari corporativi (aproape dublu față de anul trecut) – recunoaște nivelul de excelență al serviciilor băncii în domeniul Trade Finance. Clădite pe o bună cunoaștere a principalelor sale piețe europene, expertizei recunoscute pe produsele bancare și pe angajamentul în ceea ce privește inovarea și extinderea acoperirii geografice, serviciile de Trade Finance oferite de UniCredit capătă tot mai multă forță.

Gianni Franco Papa, General Manager UniCredit, a declarat: “Suntem încântați că Euromoney și clienții corporativi consultați au considerat UniCredit drept cel mai bun furnizor de servicii globale la trei categorii importante. Această recunoaștere reflectă concentrarea noastră puternică pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri, angajamentul nostru deplin în ceea ce privește inovarea și puterea tot mai mare a rețelei noastre internaționale. Conectăm clienți din întreaga lume, răspunzând cu soluții transparente și simple nevoilor lor de finanțare a fluxurilor comerciale – chiar și în cele mai complexe cazuri”.

Banca continuă să investească în inovare în ceea ce privește domeniul Trade Finance, fiind notabilă calitatea sa de membru fondator al consorțiului de companii participante la we.trade (fostul Digital Trade Chain). De asemenea, UniCredit caută să-și îmbunătățească acoperirea internațională – cel mai recent prin întărirea prezenței sale în Abu Dhabi, unde a deschis o sucursală operativă – pentru a se deschide către noi oportunități, îmbunătățind în același timp serviciile oferite clienților săi pe principalele piețe europene.

Despre UniCredit:

UniCredit este o bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de 25 milioane de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul oferă atât expertiză locală, cât şi accesibilitate internaţională, susţinându-şi clienţii la nivel global şi oferindu-le acces fără egal la băncile de top din cele 14 pieţe cheie, precum şi în alte 18 pieţe la nivel mondial.

Reţeaua bancară europeană include Italia, Germania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Serbia şi Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.