Unitatea de bord Eurowag permite plata taxelor de drum în Germania

Unitatea de bord EVA de la Eurowag permite plata taxei pe șoselele germane. Prin soluția EVA, șoferii pot plăti acum taxe de drum în cinci țări europene, iar unitatea dispune și de telematică avansată, precum și de FuelGuard, care oferă protecție împotriva fraudei la alimentare cu carburant.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

„Datorită certificării EETS (European Electronic Toll Service), Germania, cea mai mare piață de taxare din Europa, se alătură Ungariei, Belgiei, Austriei și Poloniei – în toate aceste țări, plățile taxelor de drum se pot face cu ușurință printr-o unitate de bord EVA. Astfel, Eurowag facilitează călătoria șoferilor în toată Europa – reducând numărul de unități de bord care trebuie instalate în vehicule, ceea ce simplifică operarea și lasă mai mult spațiu pe parbriz pentru ca șoferii să se concentreze la drum,” menționează Ivana Lang, manager de produs Toll la Eurowag.

Taxe, telematică și prevenirea furtului de carburant într-un singur dispozitiv

În plus, Eurowag plănuiește să adauge treptat și alte țări europene la soluția EVA. În viitor, unitatea de bord EVA (OBU) ar putea înlocui alte unități de bord (OBU) pe care șoferii le-au instalat în vehiculele lor pentru plata taxelor electronice. Unitatea de tip plug & play se conectează la o priză de 12 V și este foarte simplu și ușor de utilizat.

Principalul avantaj al soluției EVA este complexitatea sa – o singură unitate integrează nu numai plățile taxelor de drum, ci și instrumente telematice utile, de la planificarea și urmărirea rutei până la descărcarea de la distanță a tahografului și analiza comportamentului șoferului. Telematica calculează costul rutei, verifică prețurile la benzinării și trimite șoferii în cele mai potrivite locații, iar dispecerilor li se furnizează date exacte CAN Bus.

Unitatea EVA include, de asemenea, FuelGuard, o tehnologie patentată de geolocalizare care protejează împotriva fraudei și furtului de carburant. Este una dintre cele mai avansate soluții de prevenire a furturilor de pe piață. FuelGuard compară dacă utilizarea cardului de carburant se potrivește cu locația reală a vehiculului. Dacă locația plății și locația vehiculului sunt diferite, sistemul va respinge plata carburantului.

„Asistența integrată la bord EVA dorește să ofere o soluție simplă, eficientă și flexibilă pentru toți cei care lucrează în transportul rutier. Scopul nostru este ca șoferii să aibă mâinile și vederea libere și ca toate plățile de taxe să fie gestionate pe viitor de o unică unitate de bord, care poate gestiona, de asemenea, telematică avansată și alte servicii”, adaugă Ivana Lang, continuând: „EVA aduce beneficii tuturor. Ușurează călătoriile șoferilor și le permite să se concentreze pe deplin pe operarea vehiculului, simplifică gestionarea tranzacțiilor pentru dispeceri și aduce economii semnificative de costuri pentru transportatori.”

Până pe 30 noiembrie, transportatorii pot obține închirierea gratuită timp de 12 luni a unității de bord EVA, inclusiv un pachet de gestionare a flotei (hartă live, planificare a rutei, urmărire și multe alte funcții) și tehnologia FuelGuard. 

Despre EUROWAG:

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de mai bine de 25 de ani. A fost una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa în domeniul său. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa mai ecologică, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, variind de la plăți pentru carburanți convenționali și alternativi, încărcarea vehiculelor electrice și plata taxelor, la rambursări de taxe, telematică și navigație, la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate ecologică. 

Eurowag sprijină, de asemenea, inovația în filantropie. Ca parte a proiectului Philanthropy and You, la care ¾ dintre angajații companiei participă în mod regulat, fiecare angajat Eurowag primește un buget individual pentru filantropie, precum și încredere deplină în modul în care sunt gestionați banii. Proiectul a inspirat deja alte câteva corporații IT mari să ia măsuri similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.