UNTRR: Evitați amenzile, achitând taxa de pod de la Fetești!

UNTRR recomandă achitarea taxei de pod de la Fetești înainte de a pleca la drum, online pe www.taxa-pod-fetesti.ro, pentru a evita amenzile. 

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

Pentru a evita amenda pentru lipsa peajului la trecerea podului Fetești-Cernavodã de pe Autostrada A2, Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) recomandã utilizatorilor rețelei de drumuri naționale achitarea online a taxei de pod (peaj) înainte de a pleca la drum, pe www.taxa-pod-fetesti.ro .

În ultima perioadã am primit multe sesizãri din partea șoferilor care merg la mare și uitã sã achite taxa de pod dupã ce au trecut de stațiile de taxare, pânã la ora 23:59 a zilei urmãtoare efectuãrii trecerii.

Este bine de știut cã taxa de pod se poate achita și înainte de a trece podul de la Fetești-Cernavodã, fiind valabilã un an de zile de la momentul achiziției.

Totodatã, utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot achita ușor și sigur rovinieta și taxa de pod de la Fetești-Cernavodă prin intermediul aplicației de mobil e-rovinieta.ro. Aplicația de mobil e-rovinieta.ro poate fi descãrcatã gratuit din Google Play și Apple Store.

Utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot cumpãra online rovinieta prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro. Indiferent de modalitatea aleasã, pe site sau prin aplicația mobilã, utilizatorul poate plãti rovinieta și pleca la drum imediat.

Odatã ce rovinieta a fost plătită, clienții primesc o confirmare de livrare prin SMS și email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumpãrãtorii sunt avertizați din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandatã la orice orã, 24/7, și poate fi plãtitã cu cardul online, prin iTransfer sau prin ordin de platã tradițional la orice bancã.

Tariful de trecere pentru podul de la Fetești-Cernavodã de pe Autostrada A2 poate fi achitat online prin intermediul www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru a achita tariful online utilizatorul trebuie sã se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, sã adãuge o comandã și sã completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate realiza atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât și prin bancã cu ordin de platã.

Dupã confirmarea plãții se emite peajul, iar clientul primește prin e-mail factura și datele peajului și gratuit prin SMS datele peajului emis. Comenzile, peajele emise și facturile se pot verifica oricând accesând contul de pe platformã. În felul acesta, șoferii scapã de cozile de la stațiile de taxare de la Fetești și benzinãrii și de grija transmiterii de SMS-uri.

Vã reamintim cã trecerile de pod de la Fetești-Cernavodã pot fi achitate anticipat sau dupã ce ați trecut de stațiile de taxare, dar pânã la ora 23:59 a zilei urmãtoare efectuãrii trecerii.

Prin achitarea online a rovinietei sau a trecerilor de pod prin www.e-rovinieta.ro și www.taxa-pod-fetesti.ro sau a aplicației de mobil e-rovinieta.ro, clienții nu au niciun cost suplimentar, aceștia urmând sã achite tarifele conform legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.