UPDATE! DN 11B, închis din cauza aluviunilor

Circulația rutieră a fost închisă în 13 martie începând cu ora 20:00 pe DN 11B, între km 22 – km 26, în zona localității Cașinu Nou (județul Harghita), pentru toate categoriile de autovehicule, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR).

“Măsura a fost instituită din cauza condițiilor meteo nefavorabile (apă și aluviuni provenite din scurgerile de pe versanți). Precizăm că pe carosabil s-au acumulat aluviuni de circa 40 cm. Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar”, se arată în comunicatul remis de CNAIR redacției.

UPDATE 2: Traficul rutier a fost redeschis în dimineața zilei de 14 martie, la ora 8.30, informează CNAIR.

În schimb, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN 10 între localitățile Zăbrătău și Crasna, județul Covasna. Hidrologii au emis Cod Roșu de inundații pentru râul Buzău în această zonă.

UPDATE 1: Începând cu ora 22:30, circulația rutieră a fost închisă pe DN 10, km 105+500 – km 107+000, intre localitățile Zăbrătău și Crasna, județul Covasna.

Rută ocolitoare: DN 10 Cislău – DJ 102B, Vălenii de Munte – DN1A Săcele. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.