UPDATE! DN 13C, inundat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță închiderea circulației rutiere, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 13C, km 1+200 – km 1+310, între localitățile Vânători (județul Mureș) și Rugănești (județul Hargita), începând din 14 martie, ora 08:00.

sursă foto: CNAIR

UPDATE: Circulația pe DN 13C a fost reluată începând cu ora 11:30.

Măsura fusese instituită din cauza ieșirii din matcă a râului Tamava, apa de pe carosabil măsurând 70 cm pe o lungime de 110 m.

Rută ocolitoare: DN 13 Sighișoara – Bălăușeri – DN 13A Sovata – Odorheiu Secuiesc.

“Măsura a fost instituită din cauza ieșirii din matcă a râului Tamava, apa de pe carosabil măsurând 70 cm pe o lungime de 110 m. Rugăm participanții la trafic aă adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar”, precizează CNAIR, în comunicatul remis redacției.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.