UPS este pregatită să livreze vaccinul Covid în Europa

UPS este pregatită să livreze vaccinul Covid în Europa, după ce Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat vaccinul produs de BioNTech și Pfizer, care poate fi utilizat în Uniunea Europeană.

UPS Healthcare deține peste 10 milioane de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP sau cGDP.

Serviciile UPS Healthcare includ: gestionare stocuri, ambalare și expediere la temperatură controlată, depozitare dispozitive medicale și fulfillment, laboratoare și logistică pentru studii clinice.

Infrastructura globală UPS Healthcare, cel mai nou serviciu de vizibilitate UPS Premier, tehnologiile de urmărire și monitorizare, precum și sistemul global de calitate sunt bine adaptate pentru a răspunde cerințelor complexe de logistică din prezent pentru industriile farmaceutică, de dispozitive medicale și diagnostice de laborator.

Scott Price, președinte UPS International: „Ne-am bucurat să aflăm că Agenția Europeană pentru Medicamente a autorizat vaccinul Pfizer-BioNTech. UPS Healthcare deține competențele necesare pentru depozitare frigorifică și transport și este pregătit să ofere ajutor în procesul de livrare în toată Europa. Datorită campusului și facilităților frigorifice UPS Healthcare din Olanda și hub-ului nostru aerian european de la Köln, Germania, situat în apropiere, suntem pregătiți să livrăm produsele care contează cel mai mult pentru a ajuta Europa să eradicheze această pandemie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.