UPS extinde serviciul feroviar China-Europa

UPS China EU railUPS (NYSE:UPS) a adăugat șase stații serviciului feroviar multimodal pentru FCL (plecări frecvente de tip „încărcare maximă a containerului”) și LCL (expedieri de tipul „încărcare parțială a containerului”) între Europa și China.

Stațiile adăugate vor garanta transportul de bunuri pe cel mai mare culoar comercial din lume, oferind alternative pentru reducerea costurilor lanțului de aprovizionare și pentru îmbunătățirea raportului cost / timp de transport.

Alături de stațiile deja existente în China – Zhengzhou și Chengdu – vor fi adăugate Changsha, Chongqing, Suzhou și Wuhan. În Europa au fost incluse noi stații în Duisburg (Germania) și Varșovia (Polonia), în plus față de cele din Lodz (Polonia) și Hamburg (Germania).

„Serviciul feroviar UPS China-Europa poate fi mai economic cu până la 65% față de transportul aerian și poate fi mai rapid cu până la 40% față de serviciul standard de  transport maritim”, spune Cindy Miller, președintele UPS Global Freight Forwarding. „Cu mai multe opțiuni pentru optimizarea raportului cost / timpi de livrare, UPS reconfirmă sprijinul pe care îl oferă companiilor din China și Europa pentru ca acestea să aibă succes și să se extindă.”

Cele patru noi stații din China au fost alese pentru proximitatea lor față de fabricile industriale din provincie, dar și față de centrele comerciale și culturale ale țării.

În Europa, Duisburg este nucleul regiunii industriale germane Ruhr și asigură căile de acces pentru transportul fluvial, feroviar, rutier și aerian. Noua oprire din Varșovia, Polonia, sprijină una dintre economiile în creștere ale Uniunii Europene, renumită pentru e-commerce, cercetare și dezvoltare și producție industrială.

Serviciul feroviar UPS China-Europa oferă și:

  • Servicii complete pentru FCL și LCL, asigurând transportul bidirecțional între China și Europa.
  • Siguranță: Monitorizare TV cu circuit închis pe parcursul ciclului de transport, sigilii, alarme și, optional, posibilitatea urmăririi containerului prin GPS.
  • Controlul temperaturii: Pentru expediții sensibile, sunt disponibile garnituri termice, huse pentru paleți și containere frigorifice alimentate diesel.
  • Simplificarea accesului: Servicii de brokeraj vamal de import/export în țările din China și Europa. Sistemele UPSTM sunt conectate electronic la autorități vamale, reducând riscul de erori și accelerând procesul de vămuire.
  • Sustenabilitate: Serviciul feroviar emite de 25 de ori mai puțin CO2 decât transportul aerian. Calea ferată scade semnificativ și emisiile de oxizi de azot, hidrocarburi ne-metani și dioxid de sulf, comparativ cu transportul naval.
  • Vizibilitate completă: FlexTM Global View permite monitorizarea informațiilor de expediere și a evenimentelor importante care pot surveni.

UPS oferă o rețea integrată de transport aerian, rutier, naval și feroviar pentru simplificarea procesului de gestionare a lanțului de aprovizionare a clienților, folosind mai puține mijloace de transport a mărfurilor și adaptând cerințele și costurile de livrare pe măsură ce companiile evoluează.

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în logistică, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv pentru transportul de colete și cargo, facilitând comerțul internațional și implementând tehnologie avansată pentru a gestiona mai eficient lumea afacerilor. Cu sediul principal în Atlanta, UPS deservește mai mult de 220 țări și teritorii din întreaga lume. Compania poate fi găsită online la ups.com, iar blogul corporativ poate fi vizitat la longitudes.ups.com. Pentru a obține știri UPS direct, vizitați pressroom.ups.com/RSS sau urmăriți @UPS_News.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.