UPS îmbunătățeste tehnologia de urmărire a transporturilor cargo

UPS_cargo_2017 (Medium)UPS îmbunătățește serviciul Flex™ Global View, un instrument de gestionare și monitorizare a transporturilor de mărfuri cargo aeriene, navale și feroviare, ce oferă suplimentar date despre stocuri, comenzi de achiziții și intrări vamale.

Clienții UPS care utilizează FlexGlobal View vor beneficia de următoarele îmbunătățiri:

  • Un nou tablou de bord dedicat transporturilor navale – Tabloul de bord este creat special pentru gestionarea containerelor maritime. Informația poate fi accesată în funcție de vas, portul de încărcare sau de descărcare a containerului, expeditor sau destinatar.
  • Alerte de livrare detaliate – prin Flex™ Global View, clienții primesc alerte pe e-mail legate de evenimentele specifice survenite pe parcursul transportului și/sau la vamă. Alertele vor include informații detaliate despre transportul urmărit, accesibile până acum numai din sistem. Astfel, clienții vor fi informați imediat despre modificările apărute și vor putea reacționa la timp.
  • Tablou de bord și rapoarte îmbunătățite – Rapoartele și tabloul de bord Flex™ Global View au fost reorganizare pentru a ușura accesul clienților la informațiile pe care le caută.

Flota Auto_UPS Europa (2)

„UPS urmărește îmbunătățirea constantă a acestei tehnologii. Pentru a evita surprizele din timpul aprovizionării, Flex™ Global View oferă monitorizare, alerte și rapoarte pentru informarea clienților și ca aceștia să aibă mai bun control asupra lanțului de aprovizionare”, spune Cindy Miller, președintele UPS Freight Forwarding.

UPS va îmbunătăți FlexGlobal View pe parcursul anului 2017. Mai multe informații despre Flex Global View sunt disponibile pe https://www.ups-scs.com/tools/fgv/index.html.

Flota Auto_UPS Europa (1)

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în logistică, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv pentru transportul de colete și cargo, facilitând comerțul internațional și implementând tehnologie avansată pentru a gestiona mai eficient lumea afacerilor. Cu sediul principal în Atlanta, UPS deservește mai mult de 220 țări și teritorii din întreaga lume.

Compania poate fi găsită online la ups.com, iar blogul corporativ poate fi vizitat la longitudes.ups.com. Pentru a obține știri UPS direct, vizitați pressroom.ups.com/RSS sau urmăriți @UPS_News.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.