UPS, mai multe categorii de mărfuri periculoase

Flota Auto_UPS Europa (2)UPS își extinde programul de expediții internaționale de mărfuri periculoase, adăugând peste 400 de noi categorii de mărfuri acceptate în rețeaua proprie de transport aerian și mai multe de 300 de produse prin intermediul rețelei rutiere din Europa.

De asemenea, compania a mărit cantitatea permisă de mărfuri periculoase care poate fi acceptată pentru expediere.

Tot mai multe companii din diferite industrii solicită transportul unor produse care sunt clasificate ca mărfuri periculoase. De exemplu, companiile din sectorul medical trebuie să transporte substanțe chimice pentru a curăța echipamentul de laborator. Companiile de producție industrială transportă vopsea, gaze comprimate, adezivi și baterii, pe lângă alte mărfuri. UPS poate sprijini acum activitatea acestor companii, transportând acest tip de mărfuri în 36 de țări.

„UPS ajută companiile să îndeplinească cerințe stricte și complexe atunci când transportă mărfuri periculoase”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS Europe. „Acum putem veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri oferindu-le o soluție de tip one-stop, livrând atât mărfuri convenționale, cât și periculoase.”

UPS utilizează aplicații tehnologice pentru a simplifica transportul coletelor, care respectă liniile directoare emise de Asociația Internațională de Transport Aerian, Departamentul de Transport al SUA, Acordul European pentru mărfuri periculoase și Organizația Internațională a Aviației Civile, o agenție specializată a ONU.

Clienții UPS pot folosi soluția UPS Worldship® pentru a verifica dacă transporturile de mărfuri periculoase îndeplinesc toate cerințele în vigoare și notifică UPS când transporturile sunt pregătite pentru procesare.

UPS organizează cursuri extinse de instruire pentru angajați și adoptă măsuri de protecție suplimentare pentru a se asigura că mărfurile periculoase sunt transportate în condiții de siguranță. Rețeaua integrată de transport a companiei utilizează ambalaje etanșe, containere rezistente la foc și învelitori de protecție împotriva incendiilor.

Pentru mai multe informații despre expedierea de mărfuri periculoase, vizitați: www.ups.com/hazmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.