UPS, partener oficial pentru logistică al Expo 2020 Dubai

Expo 2020 Dubai a ales UPS (NYSE: UPS) ca partener oficial pentru logistică la evenimentul World Expo 2020 Dubai, defășurat între 20 octombrie 2020 și 10 aprilie 2021, la care vor participa milioane de vizitatori.

Cu peste 180 de țări participante și sute de mii de vizitatori în zilele de vârf, evenimentul va fi unul dintre cele mai ambițioase proiecte abordate de UPS până acum.

Ca partener oficial pentru logistică la Dubai Expo 2020, UPS va furniza un spațiu de depozitare de peste 27.000 de metri pătrați, echivalentul a patru terenuri de fotbal, și va aloca o echipă de 1.000 de angajați. UPS are experiență în proiecte de anvergură, fiind partener și al Jocurilor Olimpice de la Londra, în 2012, și de la Beijing, în 2008.

Parteneriatul a fost semnat de Alteța Sa Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, președinte al comitetului Expo 2020 Dubai, și Jean-Francois Condamine, președintele UPS pe teritoriul Subcontinentului Indian, în Orientul Mijlociu și Africa (ISMEA).

Tema Expo 2020, „Connecting Minds, Creating the Future” („Conectând minți, Creând viitorul”), oferă o platformă pentru promovarea creativității, inovației și cooperării la nivel global. „Mobilitatea reprezintă unul dintre pilonii principali ai Expo 2020 Dubai,” declară Excelența sa Reem Al Hashimy, ministru de stat al Emiratelor Arabe Unite pentru cooperare internațională și director general al biroului Expo 2020 Dubai. „Aceasta conectează oameni, lucruri și idei și facilitează accesul către piețele mondiale, către cunoaștere și inovatie. În acest context, UPS joacă un rol cheie – nu numai pe parcursul desfășurării Expo 2020 Dubai, dar chiar și la mult timp după încheierea evenimentului, în 2021.”

Desfășurându-și activitatea în această zonă din 1989, UPS va contribui la consacrarea regiunii Dubai ca un hub de transporturi pentru comerțul global, realizând o punte pentru schimbul de mărfuri între Orientului Mijlociu și China, Africa, Europa și Statele Unite.

„Intenționăm să extindem activitatea UPS în această regiune, stabilind capacitatea, necesarul tehnologic și de personal pentru deservirea clienților care fac livrări către și prin Dubai, chiar la mult timp după încheierea expoziției,” Spune David Abney, Chairman și CEO UPS.  Un proiect de asemenea dimensiuni solicită existența unei rețele avansate: inteligentă, eficientă și integrată. Aceasta este viziunea noastră împărtășită pentru cum trebuie să arate logistica viitorului.”

Emiratele Arabe Unite dețin unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, Dubai International, alături de portul Jebel Ali, cel mai mare port pentru mărfuri paletizate dinafara Orientului Îndepărtat.

Între partenerii Expo 2020 se numără și Emirates Airlines, Accenture, Etisalat, DP World și SAP.  Dubai se pregătește să găzduiască primul World Expo din zona MEASA, care cuprinde Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud.

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în logistică, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv pentru transportul de colete și cargo, facilitând comerțul internațional și implementând tehnologie avansată pentru a gestiona mai eficient lumea afacerilor. Cu sediul principal în Atlanta, UPS deservește mai mult de 220 țări și teritorii din întreaga lume. Compania poate fi găsită online la ups.com, iar blogul corporativ poate fi vizitat la longitudes.ups.com. Pentru a obține știri UPS direct, vizitați pressroom.ups.com/RSS sau urmăriți @UPS_News.

UPS în ISMEA (Subcontinenul Indian, Orientul Mijlociu și Africa)

UPS își desfășoară activitatea această zonă din anul 1989, având sediul regional în Dubai, Emiratele Arabe Unite (UAE). ISMEA este cea mai mare arie de operare a UPS din punct de vedere geographic, iar serviciile UPS sunt disponibile în peste 70 de țări în această zonă. Piața UAE este caracterizată de o creștere rapidă și constituie piatra de temelie a comerțului din zonă. 16 dintre cele 27 de zboruri săptămânale UPS se fac între Uniunea Europeană și Asia, accesând astfel aeroportul din Dubai. UPS își desfășoară activitatea în Emiratele Arabe Unice din 1995 și oferă în prezent o plajă largă de servicii Express, Freight and Logistics.

Despre Expo 2020

Expo 2020 Dubai urmărește inovația și progresul ca rezultat al colaborării și schimbului de idei dintre oameni. Expoziția globală reunește sute de țări și milioane de oameni, sărbătorind creativitatea și originalitatea: „Connecting Minds; Creating the Future.”

Prezența a milioane de oameni este anticipată la Expo între 20 octombrie 2020 și 10 aprilie 2021, dintre care 70% dinafara UAE, reprezentând cel mai mare procent de vizitatori internaționali înregistrat vreodată în cadrul Expo.

La expoziția globală vor fi peste 200 de participanți, între care organizații naționale și multinaționale, business-uri și instituții educaționale. De asemenea, Expo-ul propune și un program ambițios de voluntariat, care anticipează participarea a 30.000 de voluntari.  

Expo-ul are loc în districtul de Sud al orașului Dubai, în imediata vecinătate a Al Maktoum International Airport.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.