UPS Premier, în toată Europa

UPS Healthcare anunță extinderea serviciului UPS Premier în toată Europa, marcând încă o etapă din procesul de modernizare continuă a serviciilor și tehnologiilor oferite, care răspund nevoilor de transport din sectorul medical, sensibile la factorul timp și la temperatură.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Noul serviciu pentru transporturi medicale critice integrează tehnologii care oferă clienților un control mai mare și o vizibilitate îmbunătățită.

UPS Premier este un serviciu de livrare expres bazat pe tehnologie, prin intermediul căruia coletele mici utilizează senzori avansați, fiind prioritizate în rețeaua globală a UPS. Pe lângă funcțiile specializate și îmbunătățite de manipulare, vizibilitate și control, senzorii de ultimă generație pot localiza pachetele pe o rază de 3 metri de locația lor oriunde în rețeaua UPS.

„Clienții noștri inovează mai mult ca niciodată, de la noi produse biologice la dispozitive medicale implantate, ceea ce implică oferirea unui nivel aproape perfect al serviciilor”, a declarat Monica Alvarado, director de marketing pentru Europa, UPS Healthcare. „Prin intermediul acestui serviciu, vom putea clasifica și identifica transporturile medicale critice înainte ca acestea să plece de la clienții noștri, oferindu-le un grad de control, vizibilitate și fiabilitate fără precedent, pe întregul lanț de aprovizionare.”

Inovațiile în produse biologice, produse farmaceutice de specialitate și din medicina personalizată generează o cerere semnificativă de servicii logistice de precizie, necesare pentru produsele critice, sensibile la factori precum timpul de livrare și temperatură. Piața globală a medicamentelor biologice terapeutice va crește de la 285,5 miliarde de dolari în 2020 la 421,8 miliarde de dolari, până în 2025.

Lansarea UPS Premier în Europa este un alt exemplu al angajamentului asumat de UPS în domeniul serviciilor logistice pentru sectorul medical. În 2021, UPS Healthcare a investit în peste 36.000 m2 de răcitoare și congelatoare conforme GMP pentru lanțul frigorific din facilități medicale noi și modernizate, în Italia, Polonia, Republica Cehă, Țările de Jos și Germania. Cu capabilități de depozitare a produselor biologice la temperaturi care variază de la 2°C până la -80°C, aceste facilități se adaugă spațiului existent de 1 milion de metri pătrați de depozite dedicate sectorului medical din 34 de țări.

UPS Premier a jucat un rol esențial în livrarea de vaccinuri în SUA. La nivel global, UPS Healthcare a livrat peste 800 de milioane de doze de vaccin, cu un procent de livrare la timp de 99,999%, în peste 100 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.