UPS, printre cele mai etice companii din lume

UPS_Driver_Helper_2017UPS este, pentru al 11-lea an consecutiv, una dintre cele mai etice companii din lume, potrivit Institutului Ethisphere®.

În lista World’s Most Ethical Companies, realizată de Institutul Ethisphere®, lider global în definirea şi promovarea normelor de etică în afaceri, UPS este inclus în categoria logistică şi transporturi.

„La UPS, a fi etic înseamnă să ne respectăm principiile şi să livrăm conform standardelor asumate în raport cu operațiunile de business, sustenabilitatea serviciilor şi responsabilitatea pe care o avem faţă de comunităţile în care trăim și lucrăm”, spune Mohammed Azam, UPS chief compliance officer. „Ne preocupă menţinerea celor mai înalte standarde etice în toate acţiunile noastre, pe plan mondial. Face parte din cultura noastră organizaţională şi reprezintă o valoare resimţită la nivelul companiei.”

Anul acesta se împlinesc 11 ani de la inaugurarea Institutului Ethisphere şi de la lansarea distincţiei World’s Most Ethical Companies, care nominalizează companiile care se străduiesc să alinieze principiile cu acţiunile și fac eforturi să fie branduri de încredere, participând astfel la transformarea pe termen lung a standardelor în industrii. Institutul Ethisphere va publica, în cursul anului, ghidul de bune practici și companiile nominalizate în 2017, inclusiv UPS, sub forma de infografice şi whitepaper.

„Am asistat, în ultimii unsprezece ani, la transformarea așteptărilor din partea societății, la modificarea constantă a legilor şi reglementărilor şi la schimbări în plan geo-politic. Am văzut cum cele mai etice companii din lume au răspuns acestor provocări; au investit în comunităţi locale și au implementat strategii de incluziune şi promovare a diversității cu rezultate pe termen lung”, explică directorul executiv al Ethisphere, Timothy Erblich. „Felicit toată echipa UPS pentru această disctincție.”

ups, cargo, 747-8I First FlightK65204-01

UPS a primit recent şi alte distincţii pentru acțiuni corporative și dezvoltare durabilă. A obținut un scor maxim (de 100 de puncte) din partea Corporate Equality Index, ca parte a campaniei pentru drepturile omului, şi a primit premiul SmartWay Excellence din partea Agenției de Protecție a Mediului din SUA (EPA). Compania UPS a fost nominalizartă și în cadrul Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World), pentru al patrulea an consecutiv.

Selecția celor mai etice companii din lume este realizată pe baza Coeficientului de Etică (Ethics Quotient™) al Institutului Ethisphere. Scorurile sunt acordate companiilor în funcție de cinci categorii-cheie: programul de etică şi conformitate (35%), responsabilitate socială corporativă (20%), cultura etică a companiei (20%), administraţie (15%) şi lidership, inovaţie şi reputaţie (10%).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.