UTA Edenred câștigă încă 1.350 de parteneri prin colaborarea cu TRAVIS Road Services

UTA Edenred câștigă încă 1.350 de parteneri prin colaborarea cu TRAVIS Road Services. Cardul UTA poate fi utilizat acum și în rețeaua TRAVIS. Clienții UTA beneficiază de opțiuni extinse ale serviciilor UTA Plus în 17 țări europene. Platforma de rezervări TRAVIS este acum disponibilă pentru clienții UTA.

Prin parteneriatul cu TRAVIS Road Services, UTA Edenred își extinde semnificativ oferta în domeniul curățării autovehiculelor, serviciilor de atelier și a celor de parcare pentru camioane

Precizările transmise ZIUA CARGO:

UTA Edenred, unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa și o companie Edenred, își extinde rețeaua de acceptare la nivel european prin intermediul unui parteneriat cu platforma de rezervări TRAVIS Road Services. Clienții UTA Edenred beneficiază de 1.350 de parteneri de servicii suplimentari în 17 țări europene, prin intermediul cărora pot rezerva servicii UTA Plus, cum ar fi spălarea vehiculelor, curățarea
rezervoarelor, parcarea camioanelor și reparații – accesibile fără numerar, cu ajutorul cardului UTA.

Lukas Schneider, director pentru Parteneriate Strategice la UTA Edenred: „Companiile de transport și expeditorii de mărfuri se confruntă în permanență cu provocarea de a identificalocații de servicii adecvate în Europa și de a le lua în considerare în planificarea rutelor. Prin parteneriatul nostru cu TRAVIS Road Services, putem oferi acum clienților acces la o rețea colectivă de aproximativ 73.000 de puncte de acceptare în Europa. Acest lucru îi ajută să economisească timp, să evite abaterile de la traseu și să reducă la minimum timpii morți costisitori în operațiunile lor zilnice.”

Jochem de Graaf, COO al TRAVIS Road Services, adaugă: „Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilitate din Europa, colaborăm cu UTA Edenred oferind și mai multă valoare și confort companiilor de transport și furnizorilor de servicii rutiere. Pe lângă o rețea de servicii extinsă, clienții UTA Edenred pot accesa rapid platforma de rezervări TRAVIS Road Services pentru a identifica, programa și accesa imediat și eficient serviciile rutiere dorite.”

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil si serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 70.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii
precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2021” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 900.000 de clienţi corporativi în 45 de ţări. Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).
În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală.
De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility. Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi. În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri. Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe. 

TRAVIS Road Services este o platformă de rezervări în plină ascensiune pentru servicii rutiere pentru camioane în Europa. Clienții TRAVIS pot găsi, rezerva și plăti fără efort servicii precum spălarea autocamioanelor, curățarea rezervoarelor, parcarea și repararea camioanelor În prezent, peste 1.500 de parteneri de servicii din 17 țări europene își oferă serviciile prin intermediul platformei TRAVIS. Pe lângă o platformă de rezervări, TRAVIS oferă transportatorilor o multitudine de instrumente variate pentru a-și planifica mai eficient utilizarea serviciilor rutiere. În cele din urmă, TRAVIS își propune să contribuie la o industrie logistică mai rentabilă, mai eficientă și mai sigură.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.