UTA: Mobilitate fără bariere și control absolut al costurilor, oriunde în Europa

Alimentare fără cash și taxe de drum cu un singur dispozitiv de bord în toată Europa, rambursări de TVA, managementul rutelor, optimizarea flotei și a cheltuielilor, suport și asistență pentru șoferi în deplasare: cine a spus că nu le poți avea pe toate?

Se poate cu UTA, expertul german în soluții de mobilitate, cu o experiență de peste 55 de ani în domeniu. UTA este unul dintre cei mai dinamici furnizori de carduri de combustibil și servicii din Europa, și asigură servicii superioare și acoperire imbatabilă în toată Europa pentru transportatorii de mărfuri și pasageri și pentru flote auto.

Cea mai mare rețea de alimentare din Europa, independent de brand

Cu cardurile de carburant UTA, poți alimenta la mai mult de 54.700 de stații multi-brand din Europa, iar cardurile sunt acceptate în peste 69.900 de puncte de acceptare în 40 de țări europene. Ai acces la combustibili tradiționali, dar și la cei alternativi, ca AdBlue®, Biodiesel, GNC, GPL.

Rețeaua UTA include și peste 40 de operatori de feriboturi, ceea ce permite rezervarea și decontarea călătoriilor în peste 800 de rute de feribot peste Marea Baltică, Marea Nordului, Marea Irlandeză, Canalul Mânecii și Marea Mediterană, precum și pe anumite rute interne.

În plus, cardurile UTA îți deschid accesul la o rețea de servicii suplimentare care ușurează deplasările și munca șoferilor profesioniști – acces la parcări de camioane moderne, spălătorii, reparații și mentenanță auto, intervenții în caz de pană și tractare, achiziționare de anvelope, piese și accesorii auto.

Ai în plus aplicații mobile cu care găsești cele mai apropiate stații de alimentare, cele mai rapide sau convenabile rute, cele mai bune prețuri. Cu UTA de partea ta, nu ești niciodată singur pe drum.

Un partener solid pentru afacerea ta

Cardurile și serviciile de mobilitate UTA sunt folosite cu succes atât de mari companii de transport și logistică, cât și de companii mici și mijlocii, antreprenoriale. UTA are avantaje care răspund nevoilor fiecăreia: nu e nevoie să achiți taxe inițiale, nu ești condiționat de un rulaj minim, și nici de un anumit număr de vehicule sau de carduri achiziționate și ai termene de plată favorabile. UTA asigură și rambursări de TVA și accize pe combustibil prin intermediul unui partener specializat.

Portalul UTA pentru clienți oferă facturare și rapoarte clare, care pot fi importate în software-ul tău de management al flotei.

Prin portalul pentru clienți UTA, îți poți administra cu ușurință cardurile de combustibil și aparatele pentru taxe de drum. De asemenea, poți face rapid modificări în setările flotei și ale cardurilor: poți comanda carduri sau aparate suplimentare, le poți dezactiva sau poți seta limite pentru numărul sau valoarea zilnică a tranzacțiilor cu cardurile UTA.

Securitatea cardurilor și tranzacțiilor

Securitatea tranzacțiilor și cardurilor UTA este asigurată cu multiple elemente și măsuri de siguranță, cum ar fi cod PIN, verificări și autorizări online și la POS, posibilitatea blocării sau a restricționării cardurilor. UTA folosește un sistem de securitate a plăților și de monitorizare a tranzacțiilor bazat pe inteligență artificială, dezvoltat în parteneriat cu The ai Corporation.

Desigur, pentru siguranța și controlul costurilor, poți primi notificări în tip real prin SMS sau email despre fiecare tranzacție cu cardurile UTA.

Iar cu noua soluție telematică UTA SmartConnect®, ai o imagine de ansamblu în timp real a flotei, în toată Europa. În acest fel, ai întotdeauna o imagine completă a flotei tale și știi exact unde se află fiecare vehicul, ce costuri a acumulat și când trebuie să realimenteze.

Cea mai mare acoperire pentru taxe de drum în Europa (EETS) cu UTA One®

UTA oferă în prezent cea mai cuprinzătoare soluție de servicii electronice de taxare europeană (EETS) de pe piață, prin dispozitivul său de taxare interoperabil UTA One®, care acoperă 15 contexte de taxare. Compania a adăugat în această toamnă și rețeaua e-TOLL din Polonia la soluția să interoperabilă de taxe de drum, UTA One® astfel că, în prezent dispozitivul include Belgia (inclusiv tunelul Liefkenshoek), Germania, Franța, Italia, Austria, Polonia (A4 între Cracovia și Katowice și întreaga rețea e-TOLL), Portugalia, Spania, Ungaria, Norvegia (taxe de drum, feriboturi și poduri), Suedia (poduri), Danemarca (poduri) și Elveția (inclusiv Liechtenstein). Acoperirea contextelor de taxe de drum este în continuă expansiune.

Iar pentru flotele de vehicule comerciale ușoare, sub 3,5 tone, UTA One Move® permite decontarea simplă a taxelor în Franța, Italia, Spania și Portugalia.

Cu peste 1.5 milioane de carduri de servicii și dispozitive de bord emise, în întreaga Europă, clienții au ales UTA pentru succesul afacerii lor. Independent de brand și indiferent de tipul de vehicul – UTA este un partener modern, eficient și dinamic pentru soluții de mobilitate, cu deviza și promisiunea “we simplify mobility”.

UTA Romania: uta.com/ro
contact.romania@uta.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.