UTA One Move, lansat

UTA, unul dintre principalii furnizori de carduri de combustibil și servicii din Europa, a lansat cel mai nou dispozitiv de taxare pentru autovehiculele uşoare şi transportul de pasageri: UTA One Move.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

 

UTA își extinde portofoliul de soluții interoperabile pentru taxe de drum, cu UTA One® Move, o nouă unitate de bord pentru procesarea taxelor de drum în patru țări europene. Soluția este concepută pentru vehicule de până la 3,5 tone şi înălţimea sub 3 metri, inclusiv mașini, monovolume și autoutilitare comerciale.

Carsten Bettermann, CEO UTA, spune: “Oferim de mulți ani soluții pentru decontarea taxelor de drum, cum ar fi UTA One®, care s-a impus pe piată oferind mobilitate pan-europeană pentru clienții noștri din sectorul de transporturi și logistică. Cu UTA One® Move, lansăm acum un nou produs care extinde accesul la servicii integrate și către clasa de vehicule uşoare. Această mișcare ne duce încă un pas înainte în misiunea noastră de a deveni un furnizor de servicii de mobilitate cu un portofoliu single-source.”

UTA One® Move permite facturarea rapidă și eficientă a taxelor de drum și parcare în Franța, Italia, Portugalia și Spania, inclusiv în zona de trafic restricționat din centrul istoric al orașului Milano. În plus, soluția poate fi utilizată pentru rezervarea şi decontarea serviciului de feribot Caronte între Italia continentală și Sicilia.

 

UTA One® Move se adresează managerilor de flote și șoferilor din Franța, Italia, Portugalia și Spania, precum și clienților internaționali care tranzitează aceste țări. În plus față de gestionarea facilă a taxelor de drum, noua unitate de bord îi ajută pe administratorii de flote să simplifice și să optimizeze procesele administrative. De exemplu, procesarea electronică și facturarea clară elimină nevoia de a gestiona numerar și documente administrative bazate pe hârtie, economisind timp. De asemenea, utilizatorii pot efectua cu ușurință modificări ale datelor vehiculelor și numerelor de înmatriculare, online, din Contul de Client UTA.

Creat pentru a fi instalat rapid și ușor pe parbrizul vehiculului, UTA One® Move este livrat complet configurat. Unitatea de bord are baterii incluse, astfel că nu este necesară o sursă de alimentare externă. UTA One® Move este acum disponibil pentru comenzi pe www.uta-romania.ro.

Despre UTA (UNION TANK Eckstein) 

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) este unul dintre liderii cardurilor de combustibil si servicii din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a  alimenta cu combustibil, fără numerar, la un număr de peste 67.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene. Cardurile UTA pot fi utilizate și pentru a deconta taxe de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare, precum și returnarea TVA și a accizelor la carburanți. În 2019, UTA a câștigat premiul prestigios acordat de revista de specialitate VerkehrsRundschau în categoria „Carduri de alimentare”. UTA a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein și este azi parte din Edenred SA. Pentru mai multe informații: www.uta.com

Edenred, care aniversează 10 ani în 2020, este  o platformă globală de servicii și plăți, fiind partenerul zilnic al întregului ecosistem al pieţei muncii și conectând 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 850.000 de companii client în 46 de ţări. 

Edenred oferă soluții de plată cu destinație specifice pentru  alimentație (tichete de masă), flote și mobilitate (carduri de combustibil), incentive (tichete cadou, platforme de empoyee engagement) și plăți corporative (carduri virtuale). Aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a angajaților, îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și vitalizează piața muncii și economia locală.

Cei 10.000 de angajați ai Edenred sunt animați de misiunea comună de a face lumea muncii un ecosistem conectat, mai sigur, mai eficient și mai ușor de utilizat în fiecare zi.

În 2019, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de miliarde de euro, în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe şi MSCI Europe. Pentru mai multe informații: www.edenred.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.