UTA One se extinde și acoperă taxe de drum și în Bulgaria

UTA Edenred extinde soluția pan-europeană de decontare a taxelor de drum UTA One® în Bulgaria. Unitatea de bord (OBU) este acum compatibilă cu 17 contexte de taxare în 15 țări europene, fiind astfel cea mai completă soluție EETS de pe piață. Noul context de taxare poate fi activat prin actualizare „over-the-air”. UTA One® permite acum utilizarea serviciului telematic UTA SmartConnect®

Precizările transmise ZIUA CARGO:

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, companie membră a grupului Edenred, a adăugat Bulgaria la soluția sa UTA One® European Electronic Toll Service (EETS). Utilizatorii UTA One pot acum deconta cu ușurință călătoriile în rețeaua de 6.060 km de drumuri cu taxă din Bulgaria, inclusiv autostrăzi și drumuri de categoria întâi și a doua. Pentru companiile de transport, adăugarea noului context de taxare simplifică procesarea și administrarea călătoriilor prin această importantă țară de tranzit. Contextul bulgar de taxe de drum va fi instalat pe unitățile de bord (OBU) UTA One printr-o actualizare “over-the-air”. Clienții pot activa deja serviciul în Centrul de Servicii UTA.

Pe lângă decontarea taxelor de drum, UTA One vine echipat cu serviciul  telematic UTA SmartConnect®. Această soluție ajută la creșterea transparenței și eficienței managementului flotelor, oferind informații detaliate, în timp real, despre vehiculele aflate în curse în Europa. Utilizatorii UTA One pot activa UTA SmartConnect în Centrul de Servicii UTA.

Iulian Alexe, country manager al UTA Edenred România și Bulgaria: „UTA One este o soluție care și-a demonstrat eficiența pentru transport simplificat, la nivel pan-european. Cu fiecare nou context de taxare pe care îl adăugăm, facem viața clienților mai ușoară. O dată cu încorporarea UTA SmartConnect, UTA One a devenit un instrument și mai important pentru managementul eficient al flotelor.”

UTA One: O singură unitate de bord (OBU) pentru 17 contexte de taxare în 15 țări

De la lansare, UTA One a fost extins continuu pentru a acoperi noi contexte de taxare. În prezent, UTA One acoperă sistemele de taxe de drum din Belgia (inclusiv tunelul Liefkenshoek), Germania, Franța, Italia (inclusiv feribotul Caronte), Austria, Polonia (A4 și rețeaua e-TOLL), Ungaria, Bulgaria, Portugalia, Spania, Norvegia (inclusiv feriboturi, poduri, tuneluri și autostrăzi), Suedia (poduri și feriboturi), Danemarca (poduri și feriboturi) și Elveția (inclusiv Liechtenstein). UTA One acoperă acum 17 contexte de taxare în 15 țări europene, fiind astfel cea mai cuprinzătoare soluție EETS de pe piață.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de mobilitate din Europa. Cu UTA Edenred, operatorii de flote comerciale de toate dimensiunile pot accesa peste 70.000 de puncte de acceptare în 40 de țări. Serviciile UTA Edenred include alimentare fără numerar cu combustibili convenționali și alternativi, independent de marcă; o rețea de încărcare în creștere rapidă pentru vehicule electrice și hibride; decontare electronica a taxelor de drum în 26 de țări europene; servicii auto, cum ar fi servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare; și rambursări de TVA și accize pe combustibil prin intermediul partenerilor UTA Edenred. În plus, prin platforma digitala UTA Edenred, clientii au acces la software performant pentru planificarea combustibilului, managementul flotei și telematică, precum și carduri digitale de combustibil pentru gestionarea rapidă și convenabilă a realimentării prin smartphone.

UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2022” într-un sondaj realizat de revista Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. UTA Edenred a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein si face in prezent parte din Edenred SE.

 

Pentru mai mute informatii: www.uta.com

 

Edenred este lider de piață ca platformă digitala de servicii şi plăți şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieței muncii, conectând peste 50 de milioane de angajați şi 2 milioane de comercianți parteneri în 45 de țări prin intermediul a peste 900.000 de companii client.

Edenred oferă soluții de plată cu destinații specifice pentru alimentație (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluții multi-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaților) şi plăți corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanță cu misiunea grupului, “Enrich connections. For good.”, aceste soluții cresc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și anima piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.

Cei 10.000 de angajați Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piața muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai responsabil zi de zi.

În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicații mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good, CAC 40 ESG şi MSCI Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.