Vedetele UTICAM

La prima editie Uticam, targul va ocupa 24.000 de metri patrati din parcarea Zonei Comerciale Baneasa pentru cinci zile în perioada 25-29 aprilie 2012 si va gazdui performante camioane pentru constructii, masini pentru prepararea betonului, excavatoare, macarale pe senile, automacarale si multe alte utilaje de profil.

Conferinta de presa a fost onorata de prezenta domnului Eusebiu Manea Pistru Popa, Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, care a oferit informatii valoroase despre piata constructiilor din Romania: “Progresele pe care le-am facut la nivel administrativ se traduc în rezultate efective în domeniul infrastructurii. În 2011 am reuşit sa ducem la bun sfarşit proiecte începute în urma cu ani buni, dar a caror finalizare a fost întarziata de o administraţie greoaie şi de lipsa unui cadru legislativ clar, coerent şi stabil. Am încheiat anul 2011 cu 123 de km de autostrada inauguraţi, iar obiectivul pentru acest an este sa finalizam înca 200 de km de autostrada, prioritar fiind tronsonul din Coridorul IV european, cel care ar lega Uniunea Europeana de Portul Constanţa, cu un potenţial economic imens.”

Pentru Uticam 2012, companiile expozante au pregatit pachete speciale de reduceri dedicate zilelor targului pentru a stimula cumparatorii. Antreprenori, constructori, dezvoltatori, retaileri, ingineri si arhitecti sunt asteptati la UTICAM sa admire si sa dezvolte afaceri cu reprezentantii celor mai importante marci de profil din lume: Caterpillar, Komatsu, Mustang, Michelin si multe altele. Camioanele pentru constructii reprezinta o categorie speciala a targului, iar în acest an, Mercedes-Benz, MAN si Renault Trucks au ajuns la destinatia Uticam.

Sunt asteptati peste 5.000 de vizitatori în urmatoarele zile, timp în care expozantii îsi vor prezenta ultimele noutati si îsi vor porni o parte din utilaje pentru a impresiona publicul prezent.

Prima editie a Targului de Utilaje si Camioane pentru Constructii are loc în perioada 25 – 29 aprilie si este organizata de Set Events în colaborare cu Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii. Baneasa Shopping City sprijina organizarea celui mai mare Targ de Utilaje si Camioane pentru Constructii.

Programul zilnic de vizitare pentru publicul larg în perioada 25-29 aprilie începe la ora 10:00 si se încheie la ora 17:00, iar taxa de vizitare este de 10 lei. Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina oficiala a evenimentului: uticam.ro

Un eveniment organizat de Set Events si A.D.U.C. cu sprijinul Baneasa Shopping City si Hotel Caro. Parteneri media: Bucuresti FM, Romania Libera si Casa Mea, Wall-Street, The Marketer, Unelte si Echipamente, Agenda Constructiilor, Constructiv, Bursa Constructiilor, Transport Business, 100Construct, Ziua Cargo, Info Constructii, Trafic Media, Transporter, Efin, Infoconstruct, Calendar Evenimente, My Bucharest Guide, Cargo & Bus, Masini si Utilaje, Truck and Van, Proidea, Calendar Evenimente


LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.