Vehiculele Ford Trucks clădesc performanța în construcții

Grupul de Firme Selina, una dintre cele mai importante companii de pe piața construcțiilor din vestul țării, a achiziționat 4 Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

La doar câteva săptămâni de la evenimentul de lansare a sediului din Oradea, parteneriatul Cefin Trucks – ATP Motors demonstrează calitatea gamei de vehicule comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții. Puterea și stabilitatea probate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6 cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare, alaturi de seria de servicii adaptate poziționeaza brandul Ford Trucks ca unul dintre cei mai importanți furnizori de vehicule comerciale destinate domeniului construcții din Romania.

“Ne bucurăm să marcăm prezența noastră pe piața din Vestul României prin aceasta livrare, foarte importantă din perspectiva noastra, catre Selina Grup – unul dintre cele mai mari concerne din piața de construcții din România. Oferta noastră a vizat atât prezentarea unui produs perfect adaptat exigențelor clientului nostru, cât și o gama de servicii concepută în scopul întâmpinării și depășirii nevoilor lor.“ declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România.

“Salutăm prima livrare de vehicule comerciale Ford Truck la Oradea şi mulţumim partenerului nostru, Cefin Trucks, pentru susţinere. Produse competitive, termen de livrare prompt, preţ corect şi servicii integrate, toate au constituit avantajele acestei tranzacţii. Pe termen lung, investiţia va fi cu siguranţă un succes pentru Selina Grup ” au declarat oficialii ATP Motors.

“Ne bucurăm să avem ocazia să deschidem o ușă de colaborare cu o societate și un producator care promite să devina o forță pe piața de construcții din România și din întreaga regiune. Sperăm că acest parteneriat să se dezvolte pe termen lung și să se concretizeze în noi posibilități de colaborare” precizează responsabilii de achiziții Drumuri Bihor SA, prin vocea Dir. Ec. Chise Emanuel.

Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230 s-au impus, de această dată, prin robustețe și performanță: motorul FORD ECOTORQ Euro 6, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrica de 12.740 cm3, putere de 420 CP la 1800 rotații pe minut și cuplu maxim de 2150 Nm la 1.000 – 1.300  rotații pe minut.

Stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile în România pentru livrare imediată. Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiază Selina Grup în cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garanție de la 2 la 3 ani.

De asemenea, trebuie menționat faptul că vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni pus la dispoziție prin parteneriatul devenit deja de tradiție Ford Trucks – ViaSat.

Vehiculele livrate urmează sa fie folosite în santierele pentru construirea drumurilor din municipiul Oradea pentru proiectele strategice ale orașului dedicate Centenarului Marii Uniri 1918-2018.

Despre Ford Trucks:

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele, din lume. Produc o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcții și vehicule speciale, cu greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford, stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford.

Ford Trucks combină mai mult de o jumătate de secol de experiență de design și producție cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieței, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor comerciale, inclusiv motoarele noi.

În prezent, Ford Trucks operează în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CIS), și continuă dezvoltarea rețelei internaționale pe 3 continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford. Pentru mai multe informații despre Ford Trucks și produsele sale din întreaga lume, vă rugăm vizitați: www.FordTrucks.com.tr.

Despre Cefin Trucks:

Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Reteaua de distribuție și asistență tehnică este prezenta în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.

Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice. Pentru mai multe informații vizitati www.Ford-Trucks.ro.

Despre ATP Exodus:

Afacerea ATP Exodus a început în 1995 în nordul României de la o idee bună, transformată, remodelată şi permanent dezvoltată de-a lungul anilor, ajungând să fie astăzi o afacere de succes pe piaţa de auto din Europa de Est: ATP Exodus Group.

ATP Exodus Group și-a structurat businessul, începând cu 2016, în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit. Aşadar, în prezent activează în trei sectoare principale: piese pentru camioane, dealership auto, transport şi servicii de expediere de mărfuri. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors.

Ca şi centru de vânzări şi service auto, aici găsiţi: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, spălătorie auto, pachete de service și garanții, vânzări de piese și accesorii: http://atp-motors.com/. Aici intră începând de azi şi Divizia Ford Trucks, furnizor de servicii vânzare și post vânzare.

Despre Selina Grup – Drumuri Bihor SA

Societatea Drumuri Bihor SA, Grup Selina, este o societate de tradiție specializată în construcția și întreținerea drumurilor și podurilor, având o istorie de peste 50 de ani de activitate. Desprinsă din fosta Regie de Drumuri Județene a Consiliul Județean Bihor, începând cu anul 2005, societatea a cunoscut o dezvoltare accentuată a activității odată cu integrarea operațiunilor în cadrul puternicului SELINA Grup, un grup de firme cu un puternic spirit autentic, clădite în jurul antreprenorului oradean Beniamin Rus, cu un portofoliu consistent de lucrări, atât la nivel național cât și internațional, prin subsidiarele deschise în Irak și Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.