Victor Cosconel, head of industrial & business development la Colliers România

Compania de consultanță imobiliară Colliers anunță numirea unui nou head of industrial & business development începând din septembrie.

Victor Cosconel

„Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, business development și general management, Victor Cosconel va coordona atât planurile de dezvoltare ale Colliers pentru spații industriale, cât și la nivelul întregii companii, și va susține creșterea pe termen lung, contribuind astfel la strategia Colliers de a-și consolida poziția de partener „one-stop shop” prin serviciile destinate atât chiriașilor, cât și proprietarilor de spații imobiliare”, se arată în comunicatul transmis la redacție.

Conform documentului citat, de-a lungul carierei, Victor Cosconel a acumulat experiență în vânzări, management și dezvoltarea afacerilor, ocupând mai multe poziții de conducere în companii multinaționale precum Sodexo, Vodafone sau McDonald’s.

„Oamenii sunt esența oricărui business. De aceea, la Colliers suntem mereu în căutare de lideri pasionați și determinați, care vin cu suflu nou și pot contribui la dezvoltarea viitoare a companiei și a pieței în ansamblu. În cariera lui, Victor s-a remarcat prin abilitățile de a crea și suda echipe de succes și experiența în tot ceea ce înseamnă relaționare – cu clienți, colegi, management, și pasiunea lui vor contribui la creșterea întregii organizații”, spune Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers România.

În ultimii cinci ani, Victor Cosconel a fost CEO al Sodexo Bulgaria.

O provocare într-un domeniu nou

„Dacă ne uităm la potențialul de dezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare și navale, coroborat cu penetrarea datelor mobile și viteza acestora, cu creșterea vânzărilor online și cu populația României în comparație cu țările din regiune, avem toate ingredientele pentru creșterea sustenabilă a pieței industriale și logistice mulți ani de acum încolo. Cred cu tărie în conceptul de «lifelong learning» și îmi doream un rol complet nou, cu o activitate mult mai aproape de antreprenoriat, cu autonomie și posibilități de a crea și de schimba lucrurile de jur-împrejur. Provocarea unei noi aventuri, într-o industrie complet nouă, m-a atras și m-a determinat să fac acest pas alături de Colliers. Mai departe, aștept cu nerăbdare să pun în mișcare planurile în segmentul industrial împreună cu echipa ambițioasă și perseverentă, care are toate capabilitățile și resursele pentru creștere și inovație”, spune Victor Cosconel, noul Head of Industrial & Business Development.

Victor Cosconel a absolvit programul de business management Executive Development Programme, în Belgia, la Vlerick Business School, îmbunătățindu-și continuu educația profesională prin programe de training. Este entuziasmat de mașini, curse, baschet, călătorii și de tot ce înseamnă domeniul IT&C, iar descoperirea de noi părți ale lumii și de diferite culturi îi aduce mari satisfacții și lui și familiei lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.