VIDEO. Podul feroviar de la Budila, dărâmat de inundații

Podul feroviar de la Budila a fost dărâmat de inundații, astfel că circulația trecurilor pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului va fi blocată de aici înainte pentru mai mulți ani, până la construirea unui alt pod.

Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat.

Podul era vechi, construit în anii ’30, iar apele revărsate l-au rupt la numai 10 minute de la trecerea unui tren pe el cu sute de persoane.

În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara – Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova, patru vagoane ale unui marfar care transporta deşeuri metalice au deraiat.

Circulaţia trenurilor pe magistrală a fost reluată pe ambele sensuri, însă este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) – Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.

În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni – Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.